Gunesmoms bdenerigokce eşiniz kesinlikle devlette odaya alınmıyor. Özel oda imkanınızda olmayabilir hatta olmaz.
bdenerigokce Gunesmoms muayene için 1 kez aldı doktorum, kalp atışını duysun dedim yoğun değildi o yüzden kırmadı 🥰
Gunesmoms hmyrdfn bende ona gidiyorum ama kararsızım devlette ömür bey mi çağsuda Murat bey e mi yapsam diye.. sezeryan olacağım..
hmyrdfn Gunesmoms sezeryanda durumlar nasıl hiç araştırmadım açıkcası beni çağsuda tedirgin eden durumlardan biri de yeterince kapsamlı olmaması Allah korusun bir sorun olursa sevk ediyorlarmış
Gunesmoms hmyrdfn devlette de yenidoğan yoğun bakımı vs yok. Üniversite ye sevkediyorlar. Ben ilk doğumumu çağsu da yaptım. Doğu bey vardı o zaman.
Sudd Gunesmoms devlette yenidoğan yoğun bakim var 1 ve 2. Basamak ibdh kadın doğum ünitesinde var 3. Basamak universitede. Ayrica yoğun bakimda annelerin kalabilmesi için anne oteli var
Gunesmoms aaallegraa devlet hastanesinde nasıl eşinizle beraber odaya giriyorsunuz bu size özel birşey mi? Kimsenin eşini almıyorlar.
heleninannesi aaallegraa Fatma hatun hastanesi doktor filiz ardıça gidiyorum mükemmel bir doktor çok memnunum doğumuda orda yapacağım ❤️🩷
Gizem_cetinbas aaallegraa araştırmada doğum yaptım ilk oğlumu ikinciye hamileyim oda orda olucak çokta memnun kaldım
Gunesmoms heleninannesi murat bey çok iyi bende ona gidiyorum memnunum. Herkes birinden memnun veya değil işte benim arkadaşım da filiz hanımdan memnun kalmadı.