Biraz değişik olabilir ama havuç suyu nasıl yapılıyor suyum azalmış 21 haftalık hamileyim
Su azalmasında havuç suyu
1122esraesila ben vitaminciler oluyor ordan alıyorum hergün bir bardak Bugün saydım bir bardak için 9 havuç attı zaten havucun kilosuyla aynıya denk geliyor🙂 o yüzden evde yapmayı hiç düşünmedim
Katı meyve sıkacağı ile sıkıyorum ben çok şükür 32 haftaya geldik …Darısı başınıza …
Pnrdl keşke bende görsem de alsam sıcaktan asla dışarı çıkamıyoruz ve sebebini bilmiyorum ama onların o sokacaktan bile tiksinebilecek kabiliyete sahibim 🫢😀
melekannesi07 posa mı oluyor yoksa su mu blendırdan geçirsem. Sizde işe yaradı mj
1122esraesila yani o zaman katı meyve sıkacağı almanız gerekebilir başka türlü suyu nasıl çıkacak bilemiyorum blenderla sanmıyorum suyu çıksın posa haline gelir herhalde
1122esraesila katı meyve sıkacağı ile oluyor. Benimde suyum az, her gün içiyorum günde 5-6 havuç gidiyor bir bardak için
38+3 bizim de azalmis. Ama doktor bana ictigin suyla siviyla bebegin sivisinin alakasi Yok dedi . Ki Ben gunde min 2 lt iciyorum.
Perintaoloji doktorum havuç armut bunlar hikaye şeker cıkartır başk bi işe yaramaz sen gebe olduğun için suyunu bol bol iç dedi dinlen ayakta kalma dedi 24 de şuan 31+4üz yarın bakcaz bakalım ne dicek doktorumuz
1122esraesila katı meyve sokacağına 5-6 havuç atınca bi bardak çıkıyor. Benimde suyum azdı havuç suyu bol su içtim dün kontrole gittim doktor biraz artmış dedi bu şekilde tavsiye ederim
- Düzenlendi
Benim 30. haftada bitme noktasındaydı günlük 2 büyük su bardağıyla havuç suyu içtim katı meyve sıkacağında sıkıp o anda içmek gerekiyor 38.haftada doğum yaptım. Doktorları anlamıyorum hepsi farklı şeyler söylüyor. Yaz döneminde zaten çok su içen birisi olarak bebeğin suyunu artıran havuç suyu oldu
Kanatlarimruhumda valla bende 37+1 im benimde suyum azalmış bol su iç dışarıda kalma dedi doktorum kendini yorma dedi
Kubrakarahan ne dedi doktorunuz acaba
Canom 38e kadar bekler alırız öncesinde sıkıntı çıkarırsa 37 gibi alırız dedi