Haziran ayında harakanide normal doğum yaptım benimde gebelik öncesi ve gebelik dönemindede ülkü hanım takipliydim ama normal doğum çocuk doktoru olmadığından malesef araştırmada yapmadım haftasonuydu çocuk doktoru yoktu Harakanide gizem hanımın nöbete denk geldik kendisi çok tatlı bi doktor girişte ilk muayenemi kendi yaptı ama sonra tüm herşeyle ebeler ilgilendi doğumuda ebeler yaptırıyor doktor acil bi durum olursa müdahale ediyor genelde benim bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı birde iç yırtığım biraz fazlaydı o yüzden doğum sonrası süreçte gizem hanımda ebeyle beraber ilgilendi dikişlerimi ebe atarken beraber yürüttüler işi ama dediğim gibi normal doğumda tüm iş ebelerde doğum sonrası odaya geçtikten sonra doktoru görmedim bile kontrolü bile ebeler gelip yapıyor bana denk gelen ebeler iyiydi ama harakaninin normal doğum servisi vasat odalar 4 5 kişilik birde refakatçi alıyorsunuz odada 8 10 kişi oluyor hijyenikte değildi normal doğuma harakaniye gidecekseniz yanınıza mutlaka yedek çarşaf battaniye alın