Merhaba dün Kafkas üniversitesinde sezaryen doğum yaptım.ikinci doğumum ilki sezaryen olduğu için bu da haliyle sezaryen oldu. Kısaca bahsedeyim doktorum ülkü hoca.zaten kendisini çok çok seviyorum ve hep onunla olsun istiyordum.Dun nedendir bilmem lokal anestezi tutmadı ve ağrı hissettim operasyon sırasında hemen genel anestezi yapıldı uyutuldum.uyanmak zordu en ufak bir rahim operasyonunda bile genel anestezi zorluyor ağrı olarak.bebegi de etkiledi biraz.henuz neden söylenmedi ama yenidoğan yoğun bakımunda bebeğim.uykuya düşkünlük ve mama icmeme ile gözetim altında.az önce konuştum antibiyotik başlanmış ve saat 10 gibi çocuk doktoru konusacakmis.dualarinizi istiyorum 😔 tüm bunların dışında hastane personeli ilgili, güler yüzlü, anlayışlı ve herkes işini layıkıyla yapıyor.hijyen ve hizmet güzel.emzirme danışmanı o kadar tatlı ve anaç ki hiç yalnız hissetmiyorsunuz.agri kesiciler serumlar düzenli yapılıyor.ben toparlandım sayılır çok şükür.ufak tefek oturuş kalkış ağrıları oluyor o da çok normal.