Esmanur43 Kızlar merhaba 37+5 günlük hamileyim sarıkamışta yaşıyorum artık sayılı gün kaldı gebelik takibi için karsta özel muayenehaneye gidiyordum Erzurum şehir hastanesinde doğum düşünüyordum ama çok uzak ve zorlu bi süreç açıkçası doğumun da ne zaman olacağı belli değil üstelik karsın üniversite hastanesinde özel yani ücretli muayene ve doğum varmış bunu değerlendiren var mı acaba memnun musunuz sistemden temizliği teknolojik aletleri ilgileri odaları nasıldı sizce değerlendirmelimiyim nolur cevap verin çok sıkıştı durum🥺🥺🥺
Mesa3333 Esmanur43 Kars’ta yaşıyorum ama bilgim yok yeni sayılırız burada.Merak ettiğim konuydu benim de .. üniversite hastanesinin özel muayenesinden çok memnun kaldım.Ama doğumla ilgili herhangi bir bilgim yok.Umarim bilgisi olan birileri görür ve yazar.Kolay bir doğum diliyorum sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 💕
Seda34 Esmanur43 ben gidiyorum samet hocaya iyi bir doktor samimi sorulara guzel cevap veriyor oneririm
Esmanur43 Mesa3333 bizde 1 yıl olmadı geleli sizde sağlıkla alın kucağınıza muayeneye kime gitmiştiniz acaba temizliği ilgileri iyimiydi
Mesa3333 Esmanur43 Sabah ücretsiz olana da gittim özeline de gittim.Sabahki ücretsiz muayene çok içime sinmedi odada 3-5 kişi oluyor ve o kadar hızlı ki üzerimi düzeltmek için bile zaman yetmiyor.Ben ülkü Ayşe Türker Aras hocaya gidiyordum çok çok memnunum.Daha önce 3 kaybım olduğu için çok stresliydim ama hocamız çok bilinçli ve hassas yaklaşıyor.Kafamda hiç soru işareti yoktu.ama kendisi de gebeydi muhtemelen bu haftalarda izne ayrıldı.Bana senin doğumuna gelmiş olurum dedi ama muhtemelen siz göremezsiniz.Onun dışında da duyduğum bildiğim yok maalesef.
Esmanur43 Mesa3333 öyle mi ya çok üzüldüm inşAllah hakkımızda hayırlısı olur bir şey duyarsanız bana burdan iletir misiniz
Mesa3333 Esmanur43 tabi ki iletirim genel olarak koşullarının iyi olduğunu düşünüyorum hijyen ve ekipman olarak doktor da biraz şans ve beklenti işi zaten hayırlısı olsun 💐
-Dyg- Araştırmada normal doğum yapmıyorlar sezeryan yapıyorlar normal doğumları harakaniye genelde yönlendiriyorlar
Esmanur43 -Dyg- evet bende bunu eveli gün hayal kırıklığıyla öğrendim maalesef sadece ücretli olsun olmasın sadece sezeryan doğum varmış
Esmanur43 Seda34 bende ilk kez kahraman beye gittim sadece o varmış zaten sadece sezeryan doğum alıyorlarmış maalesef
Mesa3333 Sword 15 Ocak gibi sezaryen günü almaya gideceğim ülkü hanım gelmiş dört gözle kendisini bekliyordum
Sword Mesa3333 kendi isteginizle mi sezeryan olacaksınız doktor mu dedi ben ülkü hocaya normal doğum istiyorum ama garanti veremem çocuk doktoru olursa yaptırırım dedi
Edanur95 Kahraman bey’e bende gittim memnun kalmadım, tersleyen azarlayan bir tavrı var. Samet hocaya gittim oda çok iyiydi, güleryüzlü birisi.
Mesa3333 Sword çok detaylı bilmiyorum ama rahimle alakalı bir operasyon yaptıran biri ile görüştüm çok hafif geçtiğini ve anlayışlı olduğunu anlattı .korkuları gidermeye çalışıyormus ilgiliymis
Sword Mesa3333 aynn ilgili biri bende duydum. Zaten sezeryanları iyi dendi arastırmanın çoğu samette gidiyor. Ülkü hocanın sezeryanını bilmiyorum sanırım sizinki benden erken olacak tecrubelerinizi yazar mısınjz bana da
Sword Mesa3333 ben karslı degilim Harakani konusunda çok korkuttular o yüzden kafkasa gidiyorum ebeler falan iyi davranmıyor falan dediler
Mesa3333 Sword ilk gebeligim sezaryen olduğu için direkt sezaryen olacak inşallah.Ulku hocanın vajinal doğumu destekledigini uğraştığını biliyorum.aksam çocuk doktoru olmuyormuş ben de ani bir doğum olursa ne yapacağım dedim.aksam gece sıkıntı olur dedi.cocuk doktoru yok dedi.ama onun dışında her an yardımcı olurum çocuk doktoru olduğu saatler içinde dedi.harakanideki doktorlari gördünüz mü denediniz mi.
Mesa3333 Sword yazarım tabii ki . Ben de yabancıyım bir yıl oldu geleli ama kafkastaki kahraman bey Samet bey ve ulku hanım gerçekten çok çok iyi.gorustum konuştum.ulku hoca harakanide çalışıyormuş sanırım eskiden tecrübesi de güzel netligini de sevdim