Zehross03 Beyzanrrr fuar iyi ama nst ücreti çok alıyor 170 tl birde yenidoğan küvöz ücreti alınıyomuş 3-5 bin arası normalde yasak ücretsiz olmaaı gerekiyo allah korusun erken doğum olsa günlük çok ücret..
Omermom Derin-derya09 canım bugün sorduk. 2 gece kalış ücretiyle beraber 11.000 küsuratıda vardı. 5 bin girişte peşin veriliyormus. Kalanı kredi kartına istersen taksitlendiriyorlarmıs.
Bircan67 irem10 evet gelebilmiş sonunda 😊bakalım haftaya cuma bende afyonda gülengül hocaya gideceğim öztandakine tam güvenemedim birazdaha sistemi otursun dedim
irem10 Bircan67 zaten 2900 tlmis sanki hastaneyi üstümüze yapıyorlar. Birde doçent doktor, gülengül hoca profesör
zeynep0303 Fuar hastanesi İsa şükrü öz de suda doğum yaptım. memnun kaldım. Suda doğum güncel fiyat 19600 lakin doğumunuz mesai saatleri dışında olursa artıdan 1500 lira civarı çocuk doktoru çağırma bedeli ödüyorsunuz ekstradan.
Ysmntg Bana da fuar hastanesi normal doğum 13750, sezeryan 15.050 dedi ama haftasonu ve gece denk gelirse fark ekleniyormus