NobleMom Merhaba hanımlar. Karnınız düştükten kaç hafta sonra doğum yaptınız? Ben 34+0 haftayım. 2 gündür karnım çok düştü farkediyordum. Doktorumda bugün bebeğin kanalda olduğunu söyledi. Bu durumda 40 haftayı beklermi ki🤔
Green NobleMom NobleMom Bende 34+ 3 oldum ve benimde karnım aynı şekilde dünden beri iyice düştü dün sormuştum ama cevaplayan olmadı
Nurr_22_22 NobleMom olmaz muhtemel ama 40 hafta olmayabilir siz hazırlıklı durun yinede ben son 2 kontrolde ful esyali gitmiştim
NobleMom Buse__ylmzz07 İlk doğumum 38+3 te olmuştu. Onda da 37. haftada inmişti karnım. İnşallah çokta erken doğmaz bakalım🙏🏻
NobleMom Taskaya96 Sanırım bebek kanala girdiği zaman karın düşüyor. Sizede bebeğinizin kanalda olduğunu söyleyebilirler.
Ilkay08 Bende korkmaya başladım bende 30+3 benimkide düşmüş bakınca belli zaten görenlerde karnın inmiş diyor amma çok erken doktor 39 haftaya gün verdi sezeryan olucak
sila_42yigit NobleMom evet benimki de kanalda şuan 34 haftadayim 32 haftada kanala girdi ama doktor 38 40 arası dogurursun dedi belli de olmaz dedi
Green NobleMom birde benim nasip olursa 3.doğumum olacak o yüzden biraz endişeliyim erken düştü gibi geliyor sanki karnım bacaklarımın arasında yürüyorum
Buse__ylmzz07 NobleMom kanala inerken hissettiniz mi? Ne oluyordu ağrılarınız benim bu ara vajina kemiğim çok ağrıyor da acaba kanala mı iniyor
NobleMom Green Gelen yorumlara göre karnı düşüp baya bekleyenler var. Sizde hemen doğcak diye korkmayın. Enazından 36. haftalarını doldururlar inşallah 🙏🏻
NobleMom Green 10 günde bir gidiyorum. İlk kez bu gidişimde bağladılar nst ye. Onda da bir şey çıkmadı
Iscn NobleMom benim ilkte 30 lu haftalarda düştü 37 de doğurdum şimdi yine düştü diyorlar ama kana fln girdi mi bilmiyorum haftaya komtrol nasıl gidiyor bu arada ☺️
NobleMom Iscn Benimde ilk doğumumda 37. haftada inmişti karnım 38+3 te doğum yapmıştım 🙂 Bakalım bunda nasıl olcak. Bu arada iyi gidiyor canım artık son zamanlar illaki biraz zorluyor ama çok şükür her işimi kendim yapabilcek kadar iyiyim 🙂 Sen nasılsın nasıl gidiyor