Zadee Bizde 5+3 olduk 2 haftalıkken başladı ayakta olduğum zamanlar kasıklarımda adet sancısına benzer cinste sancı oluyo sanırım kese oluşurken ağrı oluyormuş
Gulnuripeksoylu Bizde 6+1 iz 👶🏼 Daha kalp atışları için gitmedim doktora 5,6 gün sonra gidiyim diyorum 🤔 buarada bende ayağa kalktığımda hafif kasıklarımda ağrı hissediyorum ama hemen geçiyo 👀 yaa bide size bi sorum olucak bende daha bulantı , haksizlik, uykulu hal hiç yok sizde var mı bu belirtiler 🤔
Selindikci35 Gulnuripeksoylu diger belirtiler bnde de yok cnm sdc bu ara asermelerim oluyor ya da tiksindigim seyler(bazi kokular rhtszi ediyor)
Cylnglsn Gulnuripeksoylu son üç gundur surekli uyuyorum ve cok yorgun hissediyorum sanirim kisiden kisiye degisiyor benimde bulanti kusma yok sadece geğirme geliyor.
Alevvvv Gulnuripeksoylu bende bulantı yok ama halsizlik var şakın farklı düşünme demekki senin güzel geçecek hamilelik boyunca
Gulnuripeksoylu Selindikci35 evet canım tiksinme aşerme bendede var hatta böyle aşırı bi tatlıya meğililiğim var🍭🎂🍦😋
Zozan73 Nazocann28 bende 6+ 2 haftadayım daha doktora gitmedim bir sorun olmaz değilmi biraz endişeliyim
Selindikci35 Gulnuripeksoylu bende oyleydim hatta tatli delisiyim ama bu ara tuzlu seylere aseriyom(ne oldugunu yazmiim can cekismeyelim burda)😁
Gulnuripeksoylu Selindikci35 ayy söylemeyelim bencede çünkü ne görsem duysam canım istiyo normalde iştahsız bi insan olduğum için eşim şoka giriyo istediklerimi duyunca 😂
mockingbird Cylnglsn Merhaba bende 6+1 haftalığım. 3-4 gündür lekelenme tarzında kanamam var. Kanam bile denmeyecek kadar az. Dün doktora gittim. Bana corasprin verdi.
mockingbird Cylnglsn Ben daha önceki hamileliğimde düşük yaşadığım için çok korkuyorum ve çok endişeliyim. Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻