Yasoeso Bahaarrrk inşallah sizinde öyle rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın sizlerde sabır versin hayırlı evlat versin inslh
[silindi] Bahaarrrk insan korkuyo tekrar yaşamaktan bide beni uyuşturmadan kürtaja almışlarfı nasıl korkuyorum tekrar yaşamaktan
Bahaarrrk [silindi] içimizi ferah tutmaktan başka çaremiz yok dua edicez bol bol Rabbim bi daha yaşatmasın hicbirimize
[silindi] Kızlaaar kaset test yaptım ama o etken değilmiş negatifdi şimdi erken gebelik testi yaptım 3 gün var silik ama gayet belli bi ikinci çizgi çıktı ama korkuyorum çünkü şuan aşırı hastayım hatta dün gözlerime fln vurdu damla kullanıyorum
Ezel16 Bat 19 halen regl gelmedi.. Kasıklarım ara ara ağrıyor regl ağrısı gibi.. Kaç gündür akıntı yoktu şimdi su gibi beyaz akıntım gelmeye başladı.. Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Minikkalp04 Kızlar bugun adet günüm normalde şiddetli kasik ağrısı çekerim adet günümde ama hiç bı şekilde ağrim yok adette olmadık test yaptım negatif sizce neden
[silindi] Minikkalp04 hangi testten yaptın canım benim de kaset testte negatifdi mesela çünkü 1 hafta gecikince sonuç veriyomuş sendeki hangi test
Dilara9889 Osman_rana_ Bahaarrrk bende de akıntı başladı beyaz karın bölgem de ağrı var adetim yaklaştı herhalde pms dönemi belirtisi diyorum :( adetim gecikirse test yapıcam