Yasoeso Bahaarrrk bat 22 fakat dün kan verdim bugün negatif olduğunu öğrendim erken mi davranmisim pozitife donermi acaba
Bahaarrrk Yasoeso evet erken olmuş bende bundan dolayı vermiyorum reglın 1 2 gün geçmesini beklicem ve teste pozitif görüp sora kan vericem zaten 6. Haftaya kadar kese kalp atışı duyulmuyor hemen
Yasoeso Osman_rana_ üzülmüştüm baya burda önce negatif olup pozitife dönenleri görünce sevindim walla 🙂☺️
Bahaarrrk Yasoeso bende aşırı sabirsizim bı bebeğimi doğumdan 1 gün sonra kaybettim şu an tekrar istiyoruz heyxan korku bi arada umarım herşey gonuluzden geçtiği gibi olur
lllllaliyeva Bat 20 2 gün önce test yapdım silik çizgi var. Kan testi için 20 ağustosu beklicem. 1 düşük 1 kürtajım var çok ümitsizim artık. Umarım bu sefer iyi olur
Zhdnl Benim bat 15 ti bu sabah test yaptım negatif 5 gün önce erken gebelik testi yaptım o da negatifti acaba pozitife döner mi yoksa adet mi olacağım günü hiç şaşmazdı🥲🥲🥲
Yasoeso Bahaarrrk inşallah sizinde öyle rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın sizlerde sabır versin hayırlı evlat versin inslh
Bahaarrrk [silindi] benimde bi kaybım var maalesef doğumdan 1 gün sonra kaybettim bebeğimi şu an tekrar planlıyoruz korku endişe heycan bi arada.
[silindi] Bahaarrrk insan korkuyo tekrar yaşamaktan bide beni uyuşturmadan kürtaja almışlarfı nasıl korkuyorum tekrar yaşamaktan