Bebiskosuu Fatma1- ilk önce aç sonra içeceği içip 1. Saat sonra 2. Saat veriyorsunuz evet hiçbi şey yemeyeceksiniz
Tugcrdnn Fatma1- hiç bir sorun olmuyor içinizi ferah tutun. Açken kan verip hemen içiceği içtim 75 lik. Asitsiz şerbet gibi bişeydi tadı. 1 saat bekleyip kan verdim. Sonra tekrar bir saat bekleyip kan verdim. Sadece aç beklemek zorladı. Sabah ilk randevuyu almıştım o iyi oldu çok geç gitmeyin 🌸
Fatma1- Tugceinciuak evet valla bilmiyorum ya herkes de farklı heralde. Ben stresten bugünden bile midem bulanmaya başladı
Churcill Fatma1- faydası oldu mu bilmiyorum ama ben buzdolabına koymuştum içeceği. Yarın sabah erkenden yaptıracaksanız akşamdan alıp dolapta soğutun öyle için bide tek seferde içmeye çalışın tiksinirim diye düşünmeyin şahsen benim açlığımı bastırdı iyi bile geldi yani 😂 sadece son kanı verirken artık içim ezildi bildiğin açlıktan başka bişey olmadı bide yanıma su ve atıştırmalık bişeyler almıştım. Sadece su içtim sonrasında evime yürüdüm 10 15 dakika tıka basa kahvaltı yaptım 🙈
Fatma1- Churcill maşallah valla 😂 ben ayılır bayılırım diyorum üstüne kahvaltı ettiniz bravo darısı bana 😂 Onu hiç düşünmedim ua acaba soğuk daha mı iyi olur. Yanıma alırım dedim birşeyler tabi yiyebilirsem
Churcill Fatma1- yok yok öyle düşünmeyin ben de çok korkarak yaptırdım ama hiç beklediğim gibi olmadı yanıma kimseyi bile çağırmadım kendim gittim geldim kuzu kuzu ☺️ darısı başınıza evet gözünüzde büyütmeyin iyi düşünün iyi olsun 🌸
xbebegimx Fatma1- kan verdikten sonra istifar etmistim . Allahtn kan verdikten sonraydi yoksa brdaha yaptirmaya dayanamazdim.
Fatma1- Churcill iyi düşünmeye çalışıyorum gerçekten 🫠 Şekerim dengesiz olmasa yaptırmayı düşünmezdim de işte
O111235678 Ben yaptırdım cileklinin tadı çok hoşuma gitti biraz daha olsa içerdim hiç rahatsız olmadım 😊
O111235678 İlk önce 50 yaptırdım limonluydu yüksek çıkınca 100 istedi bir gün sonra doktorum cilekliydi o daha çok hoşuma gitti
Gulnara25 50likte bi sorun yaşamadım, 100lükte 1 saat sonra gözüm filan karardı,buz gibi terledim diye kolidordakı koltuğa yattım kimseyi umursamadan) 10-15 dak sonra geçti ama
Ace_b42 75 mg yaptırdı doktorum hiçbir problem yaşamadım aç karnına 1 kere tok karnına 3 kere kan verdim karnım aç olduğu için verdiği şeker çok lezzetli gelmişti çok severek içtim 😂 bana toz şeklinde vermişti şekeri kendim suya karıştırıp içmiştim çok güzel geçmişti şeker yüklemesi