Baharoloji Hhumeyra doktorum 3500 kg dan sonra alırız demişti kilosu önemli sanırım oradan düşünebilirsiniz
kubra4428 Hhumeyra 37+5 te olmuştum doktorumun isteğiyle hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür bence doktorunuza güvenin takılmayın
SSumm Hhumeyra benim 39 da doğacaktı ama son kontrolde suyu bitmiş bu yüzden 38+4 te doğdu. Ama doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurdu doğumdan bir gün önce
SSumm Hhumeyra yok öyle bir şey demedi tedbir amaçlı yapıldı çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi
Merve10 Rabissssscee benimde pazartesi günü 38+3 de bnada cuma 38 dolduruyor cumartesi alalım dedi ben pazartesi tercih ettim
Rabissssscee Merve10 bende biraz daha beklesek dedim ama bizim bebişin ölçümler 2-3 hafta geriden geliyor 🥹 bu yüzden doktorum riske atmak olur tam 38de alalım dedi 🥹
Merve10 Rabissssscee valla normalde 38 de aldirirdm ama eşim hafta sonu izinli babalık izni boşuna gitmesin diye pazartesi olsun dedm.
Egeminannesi Hhumeyra ciğerleri gelismese Dr o güne gün veirr mi yani bazen abartiyosunuz buraya yazarken
Pinarcey1 Egeminannesi katılıyorum burda ki insanlar çok biliyor tıp fakültesi bitirmiş dr bilmiyorum ne ilginç
Hhumeyra Egeminannesi ciğerleri daha iyi gelişir dedi 39. Hafta da ilk gebelikler de sezeryan o hafta öneriyoruz dedi ben kendim istedim tarihini bana öyle deyince kafam karıştı yine de