GokcesMoMmm Elifeski22 ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim 🙅🏻♀️ hamile kalmak sorumluluk hep gözümü korkuttu diğer yargılanırım aman ne olur konuya komşuya ne deriz hiç aklımın ucundan geçmedi korkutmadı beni herkesin fikrini saygı ve sevgiyle karşılarım orası ayrı tabii🩷
Elifeski22 GokcesMoMmm ne güzel sizin aileniz güzel karşılamış.. benimki öyle değil en azından imam nikahı olsun istemiştim o bile olmadı ailem izin vermediği için.. ben nişanlıyken daha millet aynı evde yaşadığımız için konuşmaya başlamıştı rahatsızlık duyuyorduk.. ama evlenmişsiniz sonunuz çok güzel olmuş önemli olan bu 🤗 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşAllah 🌸
GokcesMoMmm Elifeski22 amin inşallah teşekkür ediyorum sizin de hayırlısı neyse o olsun hayatınızda 😍
Egeminannesi GokcesMoMmm bende iki aylık öğrendim ama bende beklemiyodum 8 yıl olmayinca salmistik kendimizi ondan sonra supriz oldu geldi 😆😆 smdi ikinciye hamileyim
MonicaGeller Gulsahim ay hem de ne trip 😅 eşim bana şey demişti o çubuğa işedin geldin çekyata yattın o gün bugğn kalkmadın diye dalga geçiyordu😅 ama benim cidden zor geçiyor yaa
Gulsahim MonicaGeller 🤭🤭🤭 evet canım gerçekten benimde ilk defa bir hamileligim güzel geçiyor kızımda çok ağır geçmişti..hepsi bir olmuyor..hayırlısıyla evlatlarımızı kucagimxa alalım 🥰🤗 doğur eline ver görür gününu😂😂
MonicaGeller Gulsahim benm de ilki güzel geçti ama snra 2 düşük yaptım. 2 si de birbirinden kötüydü. Sağlıkla al kucağına canım bebeğini❤️
Gulsahim MonicaGeller kıyamam canım benim benimde bir dusugum oldu bilirim çok ağır bir sınav.rabbim kalanlara sağlık sihat versin bir daha yaşatmasın.
MonicaGeller Gulsahim maalesef öyleydi canım. 2 kere olması daha da büyük bir sınavdı. Rabbim sana da bir daha yaşatmasın. Evlatlarımıza uzun ömür versin inşallah 🙏
yorgunanne_ Bir arkadasimin bı lafı vardı hep şöyle derdi Ne olurdu yani 6.ayimizda hamile olduğumuzu ogrensek bize sen hamilesin derlerse ne güzel olurdu siz öyle bişey yasamissiniz
Gunesmoms GokcesMoMmm umarım evliliğiniz güzel olur. Aldırma kararını düşünmeniz normal gelmedi bana.
__mom1 Valla şanslısınız benim 6.haftada deli gibi midem bulanmaya başladı. Yani farketmemem imkansızdı. 15.haftada belim bacağım tutuldu 😅😅 19da hareketlerini hissetmeye başladım. bana anlamadan gebe kalmak imkansız geliyor 😅😅