GokcesMoMmm Serendipty konu komşu akraba hep konuşur zaten onların tepkilerini inanın ki bilmiyorum o kadar umursamıyorum annem babam bir şey demeyip kimseyi konuşturmadığı için onlara laf düşmedi böylesi daha iyi
Yagmurozdemir GokcesMoMmm ayy sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 ben şeyi merak ettim bizim Türk milleti biraz tutucu ya aileniz ne tepki verdi öğrenince👼
GokcesMoMmm Yagmurozdemir Ailem tabii ki üzüldü bu şekilde olmasına ama hiç zorlanmadık biz ailemden yana hep destek oldular 🩷
Derinnmom GokcesMoMmm valla sana helal olsun ben olsaydım senin yerinde şimdi mezardaydım babam kafamı kesecekti djdjdkdk gerçekten hayran kaldım cesaretine yanlış anlama 😂😂
minnakkraker GokcesMoMmm bu pcosluların kaderi gibi bişey heralde benim arkadaşım da Pcos olduğu için 8 hastalıkken tesadüf öğrenmiş 🤣 hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ☺️
MonicaGeller Benim bir arkadaşımın annesi de 8 aylıkken öğrenmiş. Kadının yaşı varmış. Menopoz herhalde diye aldırış etmemiş tesadüf doktora gidiyor ki 8 aylık hamile. Vallahi benim hayalim 😅 bir öğrensem haftaya doğum deseler ne güzel olur 😅
MonicaGeller Gulsahim ay hem de ne trip 😅 eşim bana şey demişti o çubuğa işedin geldin çekyata yattın o gün bugğn kalkmadın diye dalga geçiyordu😅 ama benim cidden zor geçiyor yaa
Anneoluyorumm00 GokcesMoMmm hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah 🤲 keşke bende öyle olsaydım benim üç gün geçikti hemen öğrendim 😂 nasip olursa tekrar istiyoruz ama üç aydır olmuyor keşke bende birden 6 aylık olsaydım 😂
Elifeski22 GokcesMoMmm 2 sene nişanlı kaldım çok şükür böyle hamilelik vs yaşamadım hem eşimi hem kendimi tehlikeye atardım çünkü yaşım küçüktü hemde biz mecburi durumlardan dolayı aynı evde yaşadık 🤦🏻♀️😀🤭
GokcesMoMmm Elifeski22 ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim 🙅🏻♀️ hamile kalmak sorumluluk hep gözümü korkuttu diğer yargılanırım aman ne olur konuya komşuya ne deriz hiç aklımın ucundan geçmedi korkutmadı beni herkesin fikrini saygı ve sevgiyle karşılarım orası ayrı tabii🩷