tatlibebegim_ Kivircikkuala bana 2.günü gel demişti 2.günü gittim 3.günü mutlama mutlaka iğneyi vurunman gerekiyor demişti raporda geç çıkmıştı zor yetiştirmiştim
oznur2410 Bu ay bende aşılama olucam gonal f iğne başlayacak raporlu aldım. Geçen ay rahim filmi çekildim adetimi bekliyorum şimdi 🌸
tatlibebegim_ Kivircikkuala aynen ona göre iğne gününü söyler en azından çünkü 4.günü gidersen adetin bitmeye yakın oluyo vurulduğun iğnenin faydası olmaz gibi
Kivircikkuala tatlibebegim_ tamam ama gelip gelmemesi önemli değil mi hormon testi almazlar mı en son ameliyat zamanı vermiştim Nisan da eğer öyleyse ona göre bileyim
tatlibebegim_ Kivircikkuala hormon testi bida niye alsınlar ki benden almadılar ben en son geçen sene vermiştim hormon testi bida gerek duymuyolar diye biliyorum
Kivircikkuala tatlibebegim_ hastaneyi arayıp konuştum eğer cuma sabahtan adet olursam gidicem yoksa pazartesi gidicem
Kivircikkuala tatlibebegim_ aşkım benim tüpler tıkalıydı ameliyat oldum sadece sol taraf açık eşimde de ileri harekette sorun vardı iki ay takviye kullandı bıraktı düzelmişti sonra ne oldu bilmiyorum artık bide bende insülin direnci var
tatlibebegim_ Kivircikkuala bende de insülin direnci fazla glifor kullanıyorum 1 buçuk aydır gram kilo verememişim kaç kilosun
Kivircikkuala tatlibebegim_ 88 kiloyum şu an kilo gidiyor geri geliyor ilacı kullanmayı unutuyorum bazen . Benim kullandığım diaformin kuzum insülin direncin kaç benim 3,5
tatlibebegim_ Kivircikkuala ben geçen sene hormon testi yaptırdığımda 20 yazıyodu o zamanlar 56 kiloydum şuan 72yim yükselmiştie büyük ihtimalle
tatlibebegim_ Kivircikkuala boyun kısa benim benim boy var o yüzden fazla göstermiyprum ams göbek bölgesi çok yağlı fazla abartısız 5 aylık gibi duruyor😂
Semagzll Kivircikkuala bizde istiyoruz hem eşimde hemde bende sorun var 3. Güne randevu aldım geç mi almış oldum şuan ☺️
Semagzll Kivircikkuala ya iyi bari 3 ay ben tedavi gördüm olmayınca eşimden sperm testi aldılar sorun çıktı bizde doktor değiştirdik şuan yarın farklı bı doktora gideceğim İnsaAllah bu güzel bı tedavi uygular 🤲🤍