3Tospikannesi 1melekannesi3858 yok canım 😁 toplanıyor aşağı baskı yapıyor ve afedersin akıntım çoğaldı
3Tospikannesi 1melekannesi3858 dünden beri sürekli oluyor sağ tarafımda sertleşip toplanıyor dışardan bakıldığında net belli yani
1melekannesi3858 3Tospikannesi allahalla nie aceba valla bende toplanma çok gittim işte meğer suyum azalmış
1melekannesi3858 3Tospikannesi sürekli toplanıyoruz bende yeri daraldı saniyordum meğerse öğrendim gitigimde suyu azalmış anlamdım yani
3Tospikannesi 1melekannesi3858 yarın gıdecem bakalım internette doğuma hazırlık yapıyor yazıyordu bakalım
1melekannesi3858 3Tospikannesi oda olabilir benim.canim çok skkn bende öğlene doğru sağlık ocağına gidecem çocuğun hareketleri çok az ya korkuyorum doğuma da almıyorlar neyin bekletmesi bu bılmiyorum
3Tospikannesi 1melekannesi3858 sen sezeryan mı düşünüyorsun canım benim normal olacak inşallah sezeryan olursa diye korkuyorum valla 🤦♀️
1melekannesi3858 Ulvana canım sklyr kuzum hiç sorma ne yapacam edecem Hiç bilmiyorum inan moralim sıfır ya keşke durumuz iyi olsadq özele gitsem valla bak devlet insani mafediyo valla ya suyun az diyolar almıyorlar doğuma ya kafam karışık valla
1melekannesi3858 3Tospikannesi ben sezaryan düşünüyorum doktorlar normal diyo da bende normal olursa diye korkuyorum