3Tospikannesi 1melekannesi3858 yine elektrik gitti çıldırıyorum 😁 gece yine uyuyamadım toplanıyor kasıyor kendini canım çok yandı uzanarak uyumak bitti artık oturduğum yerde uyumuşum sabah 5 te
1melekannesi3858 3Tospikannesi aboo benim de moralim sıfır bebek az hareket ediyo ya yine acillik gibi duruyor sonum benim
3Tospikannesi 1melekannesi3858 benimki de bugün pek haraket etmiyo bakalım akşam haraketli oluyor genelde inşallah bi sorun yoktur canım bizim endişeler bitmez 🤦♀️
1melekannesi3858 3Tospikannesi aman be biliyim valla yeri daralıyor ya ondan mı artık neydense çözemiyorum
1melekannesi3858 3Tospikannesi aslinda hareket ediyo ama ben onun daha fazla hareketlerine alıştığım için bide psikolojik galiba takip et dediler ya
3Tospikannesi 1melekannesi3858 olabilir canım zaten tekme filan beklenmez artık büyüdüler yer değişme kıpırdama razıyız 😁 ben saymıyorum bi haraket etti mi ard arda ediyor zaten
3Tospikannesi 1melekannesi3858 iyi şükür hergün dua ediyoruz sağ salim kucağımıza alalım artık diye ama…