Durugul Svgyl 20. Haftadayim cnm yani Tuğba hocaya da rastgele gitmiştim herhangi bi öneri bilgi felan yoktu iki defa gittim zaten sonra hem burada çok Necati hocayı öneren gördüm hemde akraba arkadaş felan öneren olunca öyle değiştim daha cnm
Srplfth Bende fethı sekıne gıdıyorum bır kac doktor arasında gorüncem muayene olacam doğuma ona göre devam edecem hangisi daha çok ıcıme sınerse 🙈onunla devam edıcem 😊
Srplfth Durugul tugba hanımdan memnun kalmadınız mı neden değıstınız 🙈 bende sızden görünce acaba tuğba hanımıda mı eklesem lısteye 🙈 onada mı muayene olsam acaba dedım🙈
Durugul Srplfth bnce olun yani benim değişmem için doktordan yana bı sıkıntı sebebim yoktu sadece Necati hocayı çok ovdukleri için dedim ona gideyim cnm
Srplfth Durugul anladım tamam öyleyse onuda bı ekleyeyım doğuma daha cok var nede olsa bıde sezeryan olacağım ıcın cok tereddütteyım 🙈 cok teşekkür ederim 😊
Durugul Srplfth rica ederim cnm bnmde sezeryan aslında bnde o yüzden çok övülen olunca Necati hocaya gideyim dedim
Srplfth Durugul iyi yapmıssın dene artık bak hangısı aklına yatarsa en cok ıcıne sınen doktorla devam et hakkımızda hayırlısı olsun insallah 😊sağlıkla alalım kucağımıza bebıslerımızı insallah
gzmmdgnn Gebeysek1 bende fethi sekinde doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim tekrar orada yapmak istiyorum nasipse insAllah ama tertemiz bir hastane güzel yani rabbim rast getirsin iyi ebelerle karsilastirsin