Karatassukran Bayanminyon07 hmm git gör öyle al en güzeli için rahat eder en azından ben indirimdeyken almıştım Sunny Baby Saturn Plus Travel bebk arabasını istedigin gibi bulursun inşallah
TimuinMeliskdem Bayanminyon07 bu modeli yakından inceledim tekerlekleri çok büyük ama alınmaz da degil yanii
Nailebtl Bayanminyon07 canm İnstagram da gördüm az önce elele nin bi modeli 999₺ ya düşmüş bi bak araştır istersen yorumları da güzel bi model ☺️☺️
Elemon Bayanminyon07 biz 1450₺ aldık. Ama su an ne kadar bilmiyorum. Fakat katlanması her şeyiçok sevdim ben
Esn Bayanminyon07 baby 2 go cool Bebek arabasını öneririm canım ben hata yaptım gittim travel aldım şimdi çok pişmanım bu hem çok hoş duruyo hemde kullanması çok rahat açması kapatması. Civile gidip bakmıştım pişman oldum almadığıma
Esn Bayanminyon07 değil puseti yok ama Doğumdan itibaren kullanılabilir araba iç pedi felan çok güzel hem de kullanışlı
Bayanminyon07 Esn canım pusetli olsun istedim hastaneye onu götürüp onunla çıkarırurm diye düşündüm ama bilmiyorum ki çok kararzm
Mlkkyblt Canım ben bugün yoyko luxury travel sistem siyah iskeleti gri aldım çok güzel kullanışlı ve kaliteli 980 tl ye aldım civildekine bende baktım kabaydı diye vazgeçtim