Bayanminyon07 Kızlar bütçemiz 800-900 travel sistem araba istiyorum Wellgro Q3 inceledm güzel yorumlar var ama çoğu kişide agirligindan kabalığından yana muzdarip bu verecegim fiyata daha kullanışlı hafif bir araba yokmu merak ediyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim 🤗🤗
TimuinMeliskdem Bayanminyon07 bu modeli yakından inceledim tekerlekleri çok büyük ama alınmaz da degil yanii
Nailebtl Bayanminyon07 canm İnstagram da gördüm az önce elele nin bi modeli 999₺ ya düşmüş bi bak araştır istersen yorumları da güzel bi model ☺️☺️
Esn Bayanminyon07 baby 2 go cool Bebek arabasını öneririm canım ben hata yaptım gittim travel aldım şimdi çok pişmanım bu hem çok hoş duruyo hemde kullanması çok rahat açması kapatması. Civile gidip bakmıştım pişman oldum almadığıma
Sum0303 Merhaba 💕 Ben oturduğum semtte bi bebek mağazasından aldım. Ama civil de falan da var. Linki şu ; https://www.civilim.com/bebek-istanbul-mixi-baby-travel-sistem-arabasi-mavi-700-mvi?gclid=Cj0KCQiA_4jgBRDhARIsADezXchD_iK9_bH2MQiGJcdKtFw3uHtJskShw2hfgFALhH3A2lRQhmNgR7QaAv2xEALw_wcB Benim aldığım taba rengi ve deri. Çivimde hangi renkleri var bilmiyorum. 1000tl ye almıştım bende Civilde de aynı sanırım. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Kuzenim kullanıyordu diyordum bebeğim okursa bende ondan alacam diye 😍😍 aldım çok şükür. İnan aşırı kullanışlı bayıldım 😍
Bayanminyon07 Sum0303 çok sevindim çok teşekkür ederim bende kullanışlı bişey istiyorum nasıl hafifliği falan genelde travel sistemler kaba ağır oluyor büyüklüğündem şikayet eden çok var arabalara bagajlara grmiyor diye
Bayanminyon07 Karatassukran fiyatı ne kadar canım birde çok büyük ve ağır mi genelde bu traveller de büyüklüğünden yakınan çok var biyere sığmıyor diye
Sum0303 Şimdi baktım da sarı ve mavi renkleri var internet sitelerinde. Ayrıca puan gittigidiyor ve n11.com da 850tl fiyatı
Karatassukran Bayanminyon07 850 tl aldım ben bence kullanışlı ya eşim arabay rahat konussun beni sorlamasın diye oda kullanışlı secti bebegin içinde 4 büklüm olmasın bide rahat bence ☺️
Sum0303 Travel zaten büyük oluyor. Hani küçüğü pek görmedim açıkcası 😂 ama en kullanışlıdır da traveller yani. Arabanın bagajını kaplıyor evet ama sürekli arabanın bagajına koyuşcakmış gibi düşünmemek lazım bence 😂 ne bilim kaba falan diyorlar sığmıyor diyorlar ya. Her gün niyete arabayla gidilcek değil herhalde. Bunun pazarı var marketi var 😂 oralar için de gayet iyi kullanışlı bi araba traveller
Bayanminyon07 Sum0303 gerçi doğru hepsi aynı boyutlarda kaliplarda travellern ama ne biliym bu Wellgro yu çok istemistm fakat ağırlıgmdan kabalığından dolayı şikayet edeni çok vazgeçtim o yüzden kullanışlı istiyorum çünkü bana yük olmasın yardm edicegi yerde 😁😁😂
Bayanminyon07 Karatassukran eşimde öyle diyo araba bagajına rahat sigsin uğraştırmasn dye Wellgro baktık ama yorumlarda hep bundan dolayı şikayet etmişler vazgeçtim bnde
Karatassukran Bayanminyon07 benetobebek diye biyer var ınsgramda fiyatları uygun arkadaşım ordan aldı bak istersen bi
Sum0303 Çakal dediğim gibi. Travellerin hepsi büyük oluyor 😂 ama cidden kullanışlı. Aldım evde sürüp duruyorum 😂😂😂
Karatassukran Bayanminyon07 hmm git gör öyle al en güzeli için rahat eder en azından ben indirimdeyken almıştım Sunny Baby Saturn Plus Travel bebk arabasını istedigin gibi bulursun inşallah