Mrsfly MehtapGkmn yani 2023 yılında şeftali yiyince cocuğunun tüylü olacağına söyleyen kişilere kulak asıp piskolojinizin bozuluyor olmasındansa bizimle eğleniyor olmanızı tercih ederdim…
Sibel24 Aşko bunu yazarken bile şeftali yiyorum hatta öyle ki sıfır abartı 2 günde bir buçuk ,iki kilo gidip migrostan alıyoruz 🤭 sana öyle diyenlere sey de saçımı mavi renk yapsam cocugunkide mavi olur mu 🤪🤪🤪
melekmommm Sibel24 ayy aynı been yakında evde manav açıcam akşama kadar kaç kilo meyve yiyorum bilmiyorum 😂
gygy1234 MehtapGkmn afiyet olsun 😂 kimseyi dinleme batıl inanç onlar ben hiç öyle bişy duymadım ben çok yerdim benim oğlum maşallah sarı sarı 🙈
MehtapGkmn Mrsfly psikolojimi genel anlamda herseyden birşey çıkarttıkları için bozuyolar demek istedim ben kii sordugum sorudan siz sizinle eglenilmesi için soruldugunu düşünüyosanız sizde eğlenin
e_blue_sky_a MehtapGkmn 😀 şaka gibi ya gerçekten. Benim k.validem de kediye çok bakma bebeğin kediye benzer dedi. Çok tatlı Bi kedim var da evde … millet marsa uzay aracı indiriyor biz daha nerelerdeyiz
MehtapGkmn e_blue_sky_a banada çok sacma geliyo bole şeyler ama insanlara bunu anlatamıyosun bi kere beyinlerinde yer etmiş
e_blue_sky_a MehtapGkmn e ne bekliyoruz eğitim yokmuş cehalet çokmuş ama bir meyvenin insan dna sı ve genetiği üzerine etkisi olamaz sen onlara de ki kavun yersem çocuk kokar mı 😀 şeftali magnezyum kaynağı imiş bu arada kasılmaları azaltarak erken doğum riskini düşürürmüş ye gitsin
Beyzamm07 Saçmalık olamaz hamileliğimin son haftaları ama başından beri kilolarca yeşil erik yedim canım sadece erik istiyordu bu tez e göre benim çocuğumun Hulk olması lazım sen kimseyi dinleme canım bana da yazın soğuk su içme çocuğun faranjit doğar dediler duyduğum en saçma şeylerden birisi de bu oldu 😂😄
B5- MehtapGkmn Ciğer yeme gül koklama onu yapma bunu yapma kimin ne dediğini önemseme ye ne canın istiyorsa
Dugme3 MehtapGkmn hurafelere inanma derim ben hamileliğim boyunca şeftali yedim ama herhangi bişey olmadı . Ona bakılırsa cilekde yemeyin diyolar ama bol bol yedim bence kafana takma aklıma getirme yiyebildigince ye zaten sonra insanin canı istemyo
Lumlum MehtapGkmn benim annem bana hamileyken yemiş sırtım ve belimde ince tüyler car hep şeftali yediğinden olduğunu söyler 🤣
Mavisim3457 Dengeli yemek gerek. Meyve sağlıklı da olsa şeker barındırıyor. Su fazlalığına, şeker yükselmesine sebep olabilir. 🌸