MehtapGkmn Merhaba Hanımlar 9.haftamdayım ve sürekli canım şeftali yemek istiyo ve yiyorumda bir haftadır ama çevremden bi kaç kişi şeftali yeme bebeğin tüylü olur diyo ne alaka bole diyip psikolojimi bozuyolar
minik_kurabiyeee MehtapGkmn ay ne alaka yaaaa Allah Allah ne saçma şeyler yaa şeftali ile bebeğin tüylü olması ne alaka her denileni takmayın kafanıza
Mavisim3457 MehtapGkmn Saçma Dondurma yeme bebeğin donar Limon yeme bebeğin ekşi suratlı olur Onu yeme şu olur Dengeli olarak yiyebilirsin.
Sekara MehtapGkmn hiç duymadım şeftali yiyip bebeği tüylü olanı bence sen canım ne istiyorsa onu ye kuzum kendini kısıtlama
affa MehtapGkmn canın istiyorsa aff edersin etrafındakileri s….r et😄inanma ha alerjim varsa diyorsan sağlığın için sorun.yok ama içinde kaldıysa doktora şöyle
35aysegul MehtapGkmn ya öyle şey olur mu kim diyorsa söylediği hiçbir şeyi ciddiye alma he de geç. Valla öyle bi meyve yiyorum ki şeftali kabuklu kabuklu korkma inanma öyle şeylere canın çekiyorsa ye 🌺
MehtapGkmn 35aysegul çok canım istiyo valla hergün bi tane yiyom ama herkes birşey diyince gıcık oluyorum
TgbHmz MehtapGkmn Daha çok şeyler duyacaksın😅 tavsiyem doktorun dışında kimseyi dinleme tabi bazı şeyler doğru ama cogu hurafe banada saçını kestirme cocugun ömrü kısalır bile dediler😊
Mavisim3457 MehtapGkmn Hergün Bi tane den birşey olmaz canım. Afiyet olsun ye. İnsanlara bakarsan ohooo
Mediha99 MehtapGkmn ahahahah ilk defa duydum ben çok yiyorum ya günde 2 kasa kasa bitiriyorum neredeyse oğlum kıl yumağı mı olacak yani 😁
TgbHmz MehtapGkmn Hiç dinleme😊 32 haftamdayım hala mide bulantısı yaşıyorum o yüzden canın ne cekıyorsa ye zararlı şeyler hariç tabi😅 herkes başımıza profesör kesildi zaten