Esraabbaa 11+1 den selamlaar. Kızlar hazır hepimiz aynı haftadayken burdan size sorayım. Şu anti rubella anti toxoplazma falan o testleri yaptırdınız mı?
Kfybstn92 flowerlover aynen ne yaptıysam çözemedim kabızlık sorununu.2 li test ti ne zaman yaptiriyoruz doktor beni 12+5 olunca yani ayın 24 ünde cagrdi ense kalınlığına bakmak için.ama 2 li test için bişey demedi
Annesii23 Haticemk ben 12+1 oluyorum yarın randevum var gideceğim ama çok kararsızım yapıp yaptırmama konusunda bu testlere hiç güvenmiyorum
86elif Haticemk ben c.tesi yani 12+4 yaptırdım çok şükür Allahıma ultrasonda birşey çıkmadı kan aldılar 10 gün sonra sonuç çıkacakmış ama görüntü gayet sağlıklı dedi doktorum,kanda da birşey çıkcağını zannetmiyorum dedi.
Buketedaa Haticemk cuma muayne var 12 hafta oluyor doktor çağırdı bakalım yapılır sanırım tarama testide İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
86elif AsPandaa evet bende bugün 13 haftalık oldum karın ve kasıklarım ağrıyor hafif endişeleniyor insan ama bunlar normalmiş herkeste yaşanabiliyormuş.
Haticealan 86elif ben de bugün tam 13 haftalık oldum yarın kontrolüm var cinsiyeti söyleyecek senin belli mi canım cinsiyet
Haticealan 86elif bende yaşıyorum normal ilk üç ay sürekli yattım ayağa kalkıp yürüyünce haliyle bunlar oluyor benimkini ona bağlıyorum ben yürüyüş yapınca komple evi temizleyince falan oluyor bende
leylaAraf Buketedaa ben 12.haftada aldım ama kesin dedi bana doktorum yani değişmez dedi özel hastane tecrübeli mi doktor 👨⚕️
Haticealan flowerlover Buketedaa özel hastanede 11 haftalıkken kıza benzıyor ama emin değilim dedi şimdi 14 hafta olduk yarın tekrar gideceğiz bakalım tahmin tutacak mı 😁
Bskmik Buketedaa 10 haftalıkken kız olabilir dedi ama çok erken kese yapına göre konuşuyorum dedi şuan ikili taramaya girince erkek hissettim ben ama doktor daha belli değil dedi
Yenianne7 flowerlover 10+5 ten merhaba 🙋🏻♀️ İki gündür bulantılarım hat safhada. Biraz öyle biraz böyle idare ediyoruz çok şükür ☺️
flowerlover leylaAraf cinsiyet mi? Peki nedir cinsiyetiniz özel değilse? Genelde 12. Haftada belli olursa erkek diyorlar☺️
Buketedaa leylaAraf benimde özel hastane ve baya tecrübeli bi doktor bakalım tahminde bulunacak mı Merakla bekliyorum