09-11-22 Elifaras_ tarifi imkansız bakmalara doyamıyorum bu benim mi diye baka baka bir hâl oldum çok güzel bir his cook Allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu ❤️👸🏻
Seyhan494 Elifaras_ benimde sarımsı akıntı oldu hep nişanmı anlamıyorum ama birazdan tekrar muayeneye gideceğim kendi doktorum yokmuş başka doktora umarım açıklıgım olmuştur minik sancılarım işe yaramıştır gerçekten yorulduk belirsizlikten
Birrannee Seyhan494 benimde bikaç gündür nişanım geliyo rengi koyu kahverengiye döndü artık açıklık falan yokturdur diye cesaret edip gidemiyom. Dün gece uyurken 5 -6 defa sancım oldu ama sabah uyandım yine yok 🥺 bebişler sağlıklıca gelsede rahatlasak hepimiz
Seyhan494 Birrannee Elifaras_ hastaneden geldim nst de sancı çıktı ama yine açıklık yok denecek kadar azmış Çarşamba cuma tekrar gidicem en son olmazsa cuma yatış vereceklermiş
Elifaras_ Seyhan494 ben de şimdi hastaneden geliyorum. Ne sancı ne açıklık 40+1 im ama doktor 16 Ağustos da gel dedi ilaç ile başlatıcaz dedi. Sonra suyumu patlatacaklarmış sonra da kasılmaların başlar dedi
Seyhan494 Elifaras_ aynıyız inşallah kendi sancılarımız ile hallederiz suni sancı bana da verilecek cuma gününe kadar olmazsa
Elifaras_ Seyhan494 benim doktor suni sancı yerine , suyumu patlatacakmış.. ondan sonra kendi sancım gelecekmiş
Seyhan494 Elifaras_ sunç verir diye düşünüyorum bana ama su patlatmaya söylemedi belki öyle yapar ama inşallah o zamana kadar kendimiz doguma gideriz