Gizemlli Gizemarslan00 anestezi teknikeriyim spinal öneririm rahatsızlık duyduğun durumda sedasyonla verilir rahatlarsın zaten genel anesteziyi atmak zor
karansmomm Tercihim spinalden yana oldu. Ameliyat ekibine söylediğimde de en iyisi doğru bir karar olduğunu söylediler. Ben o anı yaşamak istedim bebeğimi doğar doğmaz görmek istedim iyikide seçmişim🥹 Odaya geçtikten sonra sırt ağrım oldu tabi serum ve iğnelerle geçti. Herşeyin bir zorluğu var yine olsa yine tercihim spinalden yana olur
mervemurat16 Gizemarslan00 bende kararsızım ilk hamileliğim.Anestezi atma problemim var en son ameliyat olduğumda 3 gün kendime gelememiştim.Ama doğumda genel olmak istiyorum çok korkuyorum.Spinal de bıçak kesiğini hissederim tam uyuşma olmaz korkusu var.Zaten ameliyat başlı başına korku benim için Allah yardımcımız olsun🤲🏻
Gizemlli mervemurat16 his kaybı olduğuna emin olmadan ameliyata başlanmiyor anestezi ayrı cerrahi ekip ayrı olarak spinal tuttu mu diye kontrol ediyor. Acı duymayacağının garantisini verebilirim bebeğini kucağına almaya odaklan olumsuz düşünme
Ghuuzunolu Farkındaysanız çoğunluk ilk sezeryanı olan hep genel istiyor neyle karşılaşacağını bilmediği için ilk hamileliğimde bende öyleydim spinalin rahatlığını bilenler tekrar spinal istiyor. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
kvsr22 Nili4321 Çok güzel demişsiniz ,MS hastasıyım doktorum spinali çok küçük bi ihtimal bile olsa tehlikeli buluyor ,belden uyuşma olduğu için.Muhtemelen genel olacağım ,bunları okuyunca moralim bozuluyor
Gizemlli kvsr22 hiç stres yapma kimse sana birşey olmasına izin vermez. Anestezi uzmanı emin olmadan hiç bir işlemi yapmaz. Sezeryan sonucu en güzel ameliyat herkesin bünyesi farklı kötü hikayelere kulak asma günde 10+ sezeryan alan biri olarak konuşuyorum relax ol güzel nefes al bak nasıl rahat geçecek
Gizemlli kvsr22 Hiç denk gelmedim ama mantıken düşününce yapılmayacağını düşünüyorum çünkü spinal de merkezi sinir sistemine etki ediyor. Anestezi uzmanına danışmak daha doğru olur sizi yanıltmak istemem
ressamanne_ kvsr22 bayılmamla bebeğin çıkması nerdeyse birkaç dakika eşim söyledi, bende yarım saat içinde ayılmıştım
Nisaiipek Gizemarslan00 ilk dogumda mecburen acil sezaryene alındım o yüzden genel anestezi uygulandı ikinciye hamileyim devlet hastanesinde dogum yapıcam devlette de spinal isteyebiliyor muyuz acaba🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Busraaa1014 Zeynomom Bende kullanıyorum her ikisinide coraspirin hangi haftada bıraktırmış oldu bilgi verir misiniz
Nhlhmz11 Gizemarslan00 genel anestezi doktorum onermedi, bebeğe geçme ihtimali varmış , spinal çok iyi, hem bebeği görüyorsun ilk sesini duyuyorsun yanına getiriyorlar ilk halini görüyorsun, genel gibi anestezi atma derdin yok , herşeyiyle spinal 😇
Irane Kubrakarahan spinal yaptirin vallahi en iyisi o bende panik atarliyim doktorum spinal yaptiralim dedi bende yaptirdim iyikide yaptirmisim
Rym2023 Sibelnehir Ben genel anestezi aldım, ama dediğiniz gibi uyandıktan sonra hiç ağrım vs olmadı. Benimki mecburen genel anestezi oldu ama memnundum bir sorun yaşamadım 1 saate uyandım