Smyye0303 Evrimkrttkn yaa 15 hafta aşağısı kesin olmuyormuş en güzeli bı sonraki öğrenirsin belki canim pipi çıksa görürdü doktor bence 😁😂
Evrimkrttkn Smyye0303 Bir dahaki kontrolle kadar bekliycez banada erkek diyip kız çıkmışım oyüzden çocuğumdan beklediğim performans 😂
Derin11 Smyye0303 kızmış ya doktor değişmemiş kız dedi hatta bacak arasını ben bile net bir şekilde gördüm 😁
meryy2615 Erkek genelde kendini erken gösteriyor. 12 haftada erkek demişti, detaylı vardi 21. Haftada erkek olduğunu söyledi. Doktorum 16. Hafta da erkek demişti 😍
ESRAFS Smyye0303 bana da ilk gebeligimde erkek demisti doktor bak pipisi burda dedi. Ama sonraki gittiğimde kız olduğunu öğrenmiştim şimdi kızım 2.5 yaşında 😁 o görünen muhtemelen ya kordon ya da bebeğin eli olabilirmiş
Gulbahar47 Smyye0303 ay ben ya 16. Haftada kesin erkek dedi detaylı ultrasonda 21 haftada kız dediler 😂 birde parti yapmıştık
Eflosunannesi Smyye0303 özele gittim 🫠 çokta iyi bi hastaneydi ama 🫠 doktor bile şaşırdı kız değilmiydi diye
Sedddd Smyye0303 bana da 14. Haftada erkek dedi pipisini de gösterdi ama bir umut değişir mi diyorum 🙈 ilk hamileliğimde de kız diyip erkek çıkmıştı 🙊
Kediyiyensatanist_fare Smyye0303 13 haftalıkken erkek dendi 16 haftalık yine erkek 20 haftalık yine erkek 23 haftalık hala erkek pipisini de gördüm oğluşumun 😁 alışverişe başlicam artık
Smyye0303 Kediyiyensatanist_fare seninki artık garanti şaşmaz sen al canim 😁bugün kontrolüm var erkek derse tekrar bende alcam🤣
Hhbnhbnjvv Smyye0303 akrabamızın kızı 2ci dogumunu yaptı rusyada. Ameliyyata kadar hep erkek denildi bebek kız çıktı karnından. Her kes şok oldu tabi kadın ameliyatı unuttu kızı gorudgunde😂😂😂 hep erkek kiyafetleri almıs her seyi erkege uygun almıs simdi de kızına onları giydiriyor😂😂 Meyersem bebegin kordonu hep bacak arasinda durmus doguma kadar doktorlar erkek sanmış
fery Smyye0303 14. haftaya kadar kiz demislerdi suan 24+2 haftadayiz erkek diyorlar 16.veya 17. haftada daha net gosteriyorlar kendini ben hatta emin misiniz dune kadar kiz diyordunuz gobek kordonu olmasin diye sormustum hem ozele hemde devlete onemli olan saglikla gelmesi kizlar 2 hafta oncesine kadar devletteki doktor ozurlu olcak sldirin demisti neyseki saglikliymis tek doktorla sinirli kalmayin kizlar saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle