Pamuk Ay3 Senden de❤️ Doktoruna gidince rahim uzunluğunu olctur tamammi.Endisede etme tedbir bizden tevekkül Allahtan.
gamzecgr Ay3 biri pat diye lavaboda indi bildiğiniz kan doluydu kese etrafında vs kanama alanı göremedi rahim büyüdüğü içinde oluyormuş 2. De yine öyleydi 3. De kesilmeyen bi kanamaydı oluk oluk indi sürekli kendi doktorum çağırdı hemen biraz sıkıntılı yerdeydi serum ve iğneyle kestiler bin şükür kahverengiye döndü kesildi sonra tekrarlamadı bi daha yatıyorum dinleniyorum genelde pek iş yapmıyorum
gamzecgr Ay3 yani stres gerçekten etkiler hiç stres yapmayın dua edin dinlenin bol bol heralde 10 hamileden 6sı falan yaşıyor bu kanama durumunu artık
Gunicka Ay3 Guzelim ben pfogestron kullandiqim.halde apsirinca kan gelmisdi, hastanede tahlil verirken uzulmd , dr mudale etmis zaten bir az ilac desdeyine ihtiyaciniz var. Ben cok ilac icdim.iyne sonea 2 kez serym simdj beɓeyimi bekliyorum
Mmeleklr2 Ay3 23 haftalığım canm 11 haftadan beri kaç kere kan geldi kahverengi akıntım oldu sen stres yapma sıkma canını inşallah düzelir pozitif ol geçmiş olsun