Kızlar öncelikle herkesin aklında olması gereken şey hepimizin bünyesi farklı acı eşiği farklı sorularınızı kendime göre cevaplıcam o yüzden etkilenmeyen lütfen 💕 Canı çok tatlı olan birisiyimdir bu arada 🥲
Doğurdum kızlar 🍀 sezeryan hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ✨
Genel mi oldunuz
Gebe_hanim karına bastırılma olayı var ya onu kaç defa yaptılar ve acısı nasıldı en çok korkutan beni o :(
Anestezi doktoru ayni gün mü bakıyor size yoksa bir gün önceden gidip işlemleri yaptırıyor musunuz yarın doktora gidecem de sezaryen olma ihtimalim var doktor aynı gün yapabiliriz 6 saat açlıkla gel dedi kesin bisey demedi
Zeynep_ze
Benim de tek korkulu rüyam bu , uyuşukken yapmalarını istiycem, yine yapalım derlerse istemiycem sanırım.
Mariyete Hayır belden aşağı uyuşturuldu sadece ama genel olsam daha iyi olabilirdi çünkü çok panik yaptım ve kendimi kastım
Zeynep_ze Karnıma kum torbası koydular kum torbasını almaya geldiklerinde yavaş yavaş bastırıp kanama durumuna baktılar öyle abanmadılar bana o yüzden canım yanmadı tatlım hemşire bir kaç kere bastırdı ama acımadı
Yaseee01 Benim sezeryanım Sabah 8 deydi gece 12 den sonra bir şey yiyip içme 6 da hastanede ol dedi tahlillerim o zaman yapıldı sadece kan aldılar o kadar
Gamze_cnky Ben uyuşuk değildim bide kum torbası vardı belki o yüzden çok bastırmadılar hemşire yavaş yavaş bastırıp kanamama baktı o da acıtmadı
Gebe_hanim Çok teşekkür ederim
Gebe_hanim canim seni hic alttan muayene ettilermi benim vajinismus gecmisim var çok korkuyorum alttan muayene olayindan 🥺 bende sezeryan olacam o yüzden onu merak ediyorum da
bsranur123 Sezeryan da altan bakmıyolar diye biliyorum tatlım benimde vajinam da kist var alttan bakmadılar çünkü alt tarafla işleri yok ama sizin hastalığınızdan dolayı bakarlar mı bilmiyorum bakıcaklarını sanmıyorum ama ✨
Gebe_hanim şans sanırım , kişiden kişiye göre değişiyor 😪
Gebe_hanim ayyy insllah canim sadece o konuda tereddüt ediyorum kuşum ❤️