Seda34 Esmanur43 sıra almadan muayne olmuyor saat 2 dede numaratörden sıra alınıyor ama 40 50 falan geç numaraya veriyor çok beklersiniz o zmn sıra
Happymom34 Esmanur43 ben hiç 10 da gitmedim saat 1 de başlıyor demişlerdi banada sıra alma 1 de gittim 2 de kayda başladılar doktor geldikten yarım saat sonrada bana sıra gelmişti ben ülküye gittim ama kahraman hocadan alırsan onun muayenesi uzun sürüyo fazla bekliyorsun
Esmanur43 Happymom34 Samara beyin ismini çok duydum ona gitmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur hakkında bir şey duydunuz mu Ülkü hanım yokmuş sanırım doğum iznine ayrılmış
Esmanur43 Baturalpinannesi hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla alalım kucaklarımıza zor gerçekten 😔
Seda34 Esmanur43 konuşun ama eksik 03.30 da gittiğinizde sira kalmamış oluyor erken gidip alirsaniz erken sıra geliyor
-Dyg- Seda34 ben 9 ay boyunca aynı doktora gittim ülkü ayşeye olmadığı zamanada denk gelmedim açıkcası önden arayıp doktorun olup olmadığı hakkında bilgi alabiliyorsunuz
-Dyg- Seda34 https://hastane.kafkas.edu.tr/TR/index.php/hastaislemler/ozel-muayene burdaki numarayı arayıp dahili numardan direk ilgili birime ulaşabilirsiniz ama genelde 1 buçuk 2 gibi telefona bakıyorlar arayıp öyle gidin
aysin996 Ben Araştırmada Kahraman Ülkerin özeline gidiyorum digerleri ögretim üyesi hic memnun kalmadim 33 haftamdan bu yana Kahraman Hocaya gidiyorum çok memnunum .
Seda34 aysin996 kahraman hocaya bende gittin özeline sinirli bir doktor soru sorulmasından hoşlanmıyor sevemedm ben