2oglusannesi Karın kasların çok yorulduğunda veya yolculukta genelde sertleşir, dayanilmycak bi ağrı eşliğinde belin de ağırir. Ayakta durmak çok güçlesir. Yatamaz oturamazsn.. Bi duş al yada klimayı aç göbeğini serinlet, ben öyle yapıyorum
Gizembusra glsnsglm böyle seyler yasadıgında bunun herkese nasip olmadıgını bir canı bedende tasımak icin insanların neler yapıp ne kadar istediğini düsün geçiyo bir şekilde 😇
Canankara1992 Kızlar bi kase birşey yesem ne yesem midem şişiyor nefes alamıyorum napcam ben daha 25+4 üm dün doktora sordum bagırsak hareketleeinden olabi dedi probi yazdı benim gibi olan varmı
December Canankara1992 ben 22. Haftadayim davul gibiyim su icsem sisiyorum yoga yapıyorum yürüyüş yapıyorum yok yine aynı düzelmiyor kabızlık da var bende. Kafayı yemek uzereyim her seyi denedim. Daha çok zamanım var doğuma kadar ne yaparım bilmiyorum bi çaresi var mi bilen varsa soylesin nefes alamıyorum artık ☹️
Canankara1992 Bende aynıyım kahvaltı yaptım elim kadar ekmekle bu saat oldu nefes alamıyorum açım ama şişim doktor enteragermina diye bi probiyotik önerdi onu Alcam batırarak mide hareketlerini düzenliyormuş