glsnsglm 33 haftalık olduk ama karnım patlıcak sanki ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum göbek deliğimin hizasında sağ ve sol kısım özellikle birbirinden ayrılcak sanki normal mii başına gelen var mı
Karenim13 glsnsglm ay benimde ole kaskatı ne nefes alabi l iyirum ne yürüyorum okadar zoraki surekli gibekmortasi kasiliyor venim
Hilalgurce glsnsglm 34+5im bende aynı karnım taş gibi oldu yatarken sağa sola dönerken sanki içimde bir fil var onu kaldırıp dönüyorum ağrılar oluyor dönerken bile😁
ebruuu- glsnsglm ben de 32. Haftadayım bir kaç haftadır aynı şekilde karnım aşırı gergin ağrı yapıyor gece uyumak artık çok zor nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum 🥹🥹
Anonimmss Bende 33 +1 oldum benim de o şekilde bende nedenini çok merak ediyorum bilen varsa aydınlatabilir mi biziiii
glsnsglm Canankara1992 hayır mide değil inanın karnımı birisi ortadan ayırıyor sanki kemikleri batıyor
Merveaysem Hf yim benimde öyle bebek artik büyüdüğü için yeri azaldı ve kemikleşti batması cok normal büyüyor karin o yuzden geriliyor ben gerildigini hissettikce krem sürüyorum artık sona yaklaşıyoruz bu haftalarla birlikte daha çok büyüyüp agirlasacaklar maalesef sabir 🥰
glsnsglm Merveaysem sığamıyor gibi ona da çok üzülesim geliyor kendime de 🥲 rabbim hızlıca zaman geçirtsin sağlıcakla kucağımıza alalım
Gizembusra glsnsglm 33+4 üz karnımda sol tarafıma baskı yapıyo sanırım ağrıyo sağ kasıgımda cok ağrıyo üstüne basamıyorum ama normaldir bebek büyüyo baskı yapıyor
Gizembusra glsnsglm böyle seyler yasadıgında bunun herkese nasip olmadıgını bir canı bedende tasımak icin insanların neler yapıp ne kadar istediğini düsün geçiyo bir şekilde 😇