Nalanmaral rabiakaraboga ağrım var belim ağrıyor karnım taş gıbı egıldıgım zaman kalkamıyorum zor kalkıyorum ☺️
Youngmotherr rabiakaraboga sancılarım 80-100lere çıkıyor doktor bunlar doğurtmaz diyor yahu düzenli sancım var az bişey suni verse daha da düzelicek
NSelennn Youngmotherr bende 39+6 oldum bugün itibariyle bir tık yok suni sancı dan korkmuyor musunuz 🥴
Ssevilayyy Seyhan494 kiraz da kan şekerini yükselttiği için erken doğuma sebebiyet veriyormus deneyin isterseniz bana doktorum çok yiyirum diye yasaklamıştı
Ssevilayyy G12s_18 valla bilmiyorum doktorum öyle demişti Instagram da bir kaç doktorda da görmüştüm bu tarz şeyleri valla olmaz dersiniz olur riske atmaya gerek yok erken haftalarda
rabiakaraboga Neslihankoksal sormadım yaa keşke sorsaydım sonuna kadar normal olması için gidiyoruz dedi sadece
Ssevilayyy rabiakaraboga bende yiyordum 1 avuç falan ama çok aşırısı kan şekerini yükseltiyormus yani doktorum öyle demişti olmaz dersin olur tedbir alalım biz demisti
rabiakaraboga Ssevilayyy yaa bende tatlı meyveleri çok yiyorum doktoruma da söylemedim çikolata yerine abanıyorum