oglummehmedim Merhaba kizlar uzun suren arastirmalardan sonra agda kullanmaya karar verdim jilet hayatimi mahv etti kasinti ve tahristen biktim epilator makinem var o da tam derinden almiyor kokleri siyah siyah duruyor istemiyorum.en iyj ve en az acitan pudrali olanlarmis kalip sir agda kullanicam buyuk ihtimal cok ovuyorlar siz ne tavsiye edersiniz lutfen yardim edin doguma 12gun var bunu dusunmekten cildirmak uzereyim
mcansum oglummehmedim kuafordekiler oyle ıste evde yapacaksan dırek stunde pudralı yazanlar var onlar hassas ciltler için iyi oluyor
Aymehah oglummehmedim nasıl yapacaksın 12 gün varsa :) ben çamsakızı agda kullanıyorum az ısıtıyorum bezsiz elinde sakız gibi
Sarella oglummehmedim keşke biraz daha erken baslasaymıssınız kuaföre gidip yaptırmanız daha rahat olur ilkkez yapıyorsunuz çünkü
Berkaytuana oglummehmedim üstünde pudrali yazar alerji vs yapmıyor. Ama doğuma az kalmış nasıl yapacaksınız ? Kuaför de daha kolay olur du aslında ama siz bilirsiniz tabi.
Sarella oglummehmedim hem göbeğiniz den biraz zor olur hemde jiletten dolayı kalınlaşmıştır ve agrı daha fazla oluyor ama yinede çok daha iyi jiletten ben ağda yapmadan önce bir parol içiyorum daha az hissediyorum
Berkaytuana oglummehmedim canım evde kendim yapıcam diyosan agdayi yere at parcalanir direk. Metal bir kaba koy altını kıs erir kendiliginden çok su gibi de olmasın ama ve sıcak olmamasına dikkat et. Sur ve bezsiz elinle çek kolay gelsin sana ☺
Berkaytuana oglummehmedim ilk defadan temizlenmemek değil gobegin varsa gormezsin o yüzden rahat hareket edemezsin.
KaderAdnan canım kendin çok zorlanırsın saatlerini alır kuaföre git aldır ağdayla acıyor ama hemen uyuşuyor 😂
oglummehmedim Berkaytuana en iyisi jiletle alip gidiyim dogumdan sonra agdaya basla diyosun😕ben sadece o kadar seyin arasinda bide kasintiyla deli olmuyim diye istiyodum😞
Beybiliboy 39 haftalığım Bugün kuaföre gittim ağda yaptırdım çok rahatladım ya kaygı ediyordum sürekli sandığım kadarda acımadı kendimiz yapınca daha çık acıyor