-Gokce035- Yigit_Yagiz_Moms yani ben herşeyde acaba benim duruşum mu yediğim bileyden mi diye pimpiriklendipim için hıçkırığa da ben mi etki ettim acaba die düğündüm😅
Leylmom Seyhan494 oyy çok şükür kötü bişi olmasın da. Kıyamıyorum acıtır mı hıçkırmak diye düşünüyorum 😍 bitmiş sizin de zamanınız. Sağlıkla kucağınıza alın inşâallah 🤲🏻❤
Leylmom Damla bende duydum bunu. Karnımda çok hıçkırıyodu şimdi de çok hıçkırıyor diyen çok cevremde 😄
Leylmom Ebraz Evet aynen öyle oluyo. 34. Haftada daha belli hissediliyor. Dışardan da görünüyor çok tatlı 😍
babyasyanil Gece gündüz hıçkırırdı kızım 15 dk boyunca. Doğdu, günde 2 kez hıçkırık tutuyor aşırı sinirleniyo bazen ağlıyo jckclwl cok komik
Catsofmom Leylmom 2 günde bir mutlaka hıçkırıyor 🥰 bayılıyorum onu izlemeye. Keşke daha fazla kalabılse içimde tutsam
Semasyy Leylmom 2 haftadır rahatlıkla hissediyorum çok şükür ama hıçkırık olayını nasıl anlıcam onu anlamadım 😂
Catsofmom Leylmom 😔😔 36.haftadayız. Çıkma oğlum 42 ye kadar yolu var takılalım birlikte diyorum. Umarım duyuyordur 🤣🤣
Leylmom Catsofmom 😄 son haftalarda herkes artık yeter diyo ama bakalım biz de diyecez mi 😍 sağlıkla gelsinler inşâallah 🌸