Leylmom 34+5 iz bu aralar öyle çok hıçkırıyor ki yavrum. Sizin de hıckırıyor mu? Yakın cevremde gördüğüm kadarıyla anne karnında hıçkıran bebiş doğduktan sonra da çok hıçkırıyor. Bilginiz var mı bu konuda 🌸
bebitomom Leylmom 35 haftalığız benim oğlanda çok hıçkırıyor dışardan bile belli oluyor birde bir başladı mı 10 dakika falan sürekli hıçkırıyor
-Gokce035- Leylmom Haftada hissetmeye başladım bende , pıt pot kalp atılı gibi ritmik dakikalarca sürüyor bazen günde 2-3 kere oldupu bile oluor, ne etki edio bilmiyorum yediklerimizden mi acaba
mekselinaa Semasyy hayır ben tekme sanmıştım normalde bebeğim o kadar çok tekmelemez sonra baktım 5 dakika boyunca seyirme gibi attı karnım elimi koyunca hissediyordum 😂
Leylmom Semasyy 😀 ses çıkarsa korkar miyiz acaba . Pıt pıt pıt sürekli sanki kalp atışı gibi oluyo. 30 dan sonra çok fazla hissediliyo canım😍 sen hareketlerini hissedebilirsin bu haftalarda inşâallah
bendeanneoldum_ Semasyy ses duymazsın ama olduğu yerde pıt pıt yapar zaten elini koyunca anlarsın hareket etmez olduğu yerde kalp atışı gibi pıt pıt yapıyo dışdan da anlaşıyo zaten 😅
-Gokce035- Yigit_Yagiz_Moms yani ben herşeyde acaba benim duruşum mu yediğim bileyden mi diye pimpiriklendipim için hıçkırığa da ben mi etki ettim acaba die düğündüm😅
Seyhan494 Leylmom 40 haftalıgım günde en az 1 2 hıçkırdıgı oluyor cigerlerinşn geliştiğini gösterir çok şekerler maşallah bebişlerimize 🥰
Leylmom Seyhan494 oyy çok şükür kötü bişi olmasın da. Kıyamıyorum acıtır mı hıçkırmak diye düşünüyorum 😍 bitmiş sizin de zamanınız. Sağlıkla kucağınıza alın inşâallah 🤲🏻❤
Damla Leylmom bebeğim karnımda sürekli hıçkırıyordu alakası varmı bilmiyorum ama şimdi de hıçkırıyor😂😂
Leylmom Damla bende duydum bunu. Karnımda çok hıçkırıyodu şimdi de çok hıçkırıyor diyen çok cevremde 😄
Ebraz Leylmom evet ben hissediyorum yani sanırım hissettiğim şey hıçkırık tık tık tık belli bir düzende oluyor
Leylmom Ebraz Evet aynen öyle oluyo. 34. Haftada daha belli hissediliyor. Dışardan da görünüyor çok tatlı 😍
Sltnnv Leylmom benim kızım çok hıçkırırdı ben hamileyken her akşam yemekten sonra hatta 😂 şimdi 4 yaşını doldurmak üzere hiç de öyle çok hıçkıran bi çocuk olmadı valla sayılıdır hıçkırması
Sltnnv Leylmom benim kızım çok hıçkırırdı ben hamileyken her akşam yemekten sonra hatta 😂 şimdi 4 yaşını doldurmak üzere hiç de öyle çok hıçkıran bi çocuk olmadı valla sayılıdır hıçkırması
Semasyy Leylmom 2 haftadır rahatlıkla hissediyorum çok şükür ama hıçkırık olayını nasıl anlıcam onu anlamadım 😂