Asilinannesi reinamm maalesef ki Anlattığım gibi bir tepkiyle karşılaştım hala şoktayım Pazartesi başka bir doktora daha gideceğim😓
reinamm Asilinannesi bence de git. Allah akıl fikir versn ya. Burda bi arkdş var tansiyonu hep 18 lerde ona rağmen doktoru senn gibi şeyler söylememiş. Erken doğum riski var demiş. 14/9 böyle diyosa 18 e bebeği alalm derdi heralde😡
Asilinannesi betard ya çok teşekkür ederim çok şey öğrenmiş oldum hepsini dikkate alacağım allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏻❤️
Asilinannesi reinamm kesinlikle hemen alırdı 😖 cünki bana 37 haftada almak zorundayım dedi ne arkadaşların söylediği idrar testi istedi ne başka bişey peynir zeytin yeme dedi sadece bu
reinamm Ysn evet cnm ama makul bi dille söylenir. Bide bahsettiğim arkdş zaten dr kontrolünde haftası küçük oldğu için almamş. İnsan yürümeye korkarken bi doktorun böyle yaklaşım sergilemesi çok yanlış😰
Asilinannesi reinamm Ysn maalesef doktor gazabına uğradım Pazartesi başka doktorda öğreneceğiz inşallah kızlar
Ysn reinamm ben zaten arkadasin doktorunun hasta yaklaşımı olsun tedavisi olsun hiç beğenmedim kızın preeklamsi olup olmadığını anlamadan alfamet dayamış her doktor doktor değil maalesef
reinamm Asilinannesi git tabiki. Şayet o doktorda bi problem görürse bu üslubundan dolayı bi daha diğer doktora gitme derim. Çok geçmiş olsun🙏🏽