Omerhatice Asilinannesi muzu doğra ustune ceviz dok ve cikolata gezdir waffle gibi ye canm kilo yapiyor Ve sabah aksam ac karnına pezmez ye birer kaşık Ve meyveli yogurt ye canm ben öyle 14 gunde 500 gram aldirdim
Deletedmom58 Doktorunuz preeklemsi gibi bir tanı söylemedimi. Sadece yüksek tansiyon mu dedi. Yada tansiyonunuz yüksek diye idrarda protein baktımı. Bunlar önemli. Çünkü eğer durum preeklemsiyse böyle burdan alınacak bilgiyle ilerlenemez.
Ysn Deletedmom58 anlatmaya çalıştığım bu ama doktoru protein atilimina bakmamış arkadaşın anlsdigim kadariyla
Asilinannesi Deletedmom58 öyle birşey söylemedi direk yüksek tansiyon var demekki dedi alfamet verdi erken alacağım derdi Pazartesi başka doktora görüneceğim içime hiç sinmedi cünki 😓
Mercimeklerveannesi Asilinannesi cnm bende ikiz gebeyim. Düzenli her gün muz yiyordum kiloları önde gidiyordu. Kabızlıktan 3 haftaya yakın yemedim gerilediler sadece 150’şer gr aldılar 3 haftada. Sonra tekrar başladım 13 gün sonraki ölçümümüzde 500-550’şer gram aldılar. İnan ki muz ve kaşar peyniri çok güzel kilo yapıyor. Her gün bir bardak sütle muz tüket 👍🏻
Asilinannesi Mercimeklerveannesi tamam canım allah razı olsun bende normal de yiyorum daha fazla tüketeceğim🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Annesininumudu Asilinannesi hiç inanmıyorum artık ultrason ölçümlerini bebegimin kilosuna 2500 dediler 32 haftalikken dün sezeryan doğum yaptım acil olarak bebeğim 2170 gram doğdu ve kuvozde
Ysn Annesininumudu 32de aslında doğduğu kilo civarında oluyor doktorunuz çok ölçmüş sanırım 2500 olarak
Asilinannesi Annesininumudu ya çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda kucağına kavuştursun neden erken alındı❤️🙏🏻
Asilinannesi Merobebe çok teşekkür ederim moral oldunuz❤️İnşallah bende sağlıkla alırım önerilerinde dikkate alacağım 🙏🏻🙏🏻
Mercimeklerveannesi Asilinannesi Allah sende de razı olsun cnm ne demek. Hepimiz bebeklerimiz iyi olsun diye uğraşıyoruz 🤗😍
Ysn Asilinannesi ins sorunsuz alırsın cnm ama yerinde olsam kesinlikle acil başka doktora giderim riske atmam
Ysn Asilinannesi en doğru karar bu canım eğer o preeklamsi demezse yine kendo doktorunla devam edersin cnm
reinamm Asilinannesi yani 14/9 tansiyona pat diye böyle şeyler söylenir mi? Ne biçim doktormuş o öyle 😡
Asilinannesi reinamm maalesef ki Anlattığım gibi bir tepkiyle karşılaştım hala şoktayım Pazartesi başka bir doktora daha gideceğim😓
betard Asilinannesi bende de aynısı oldu 35+3deyim bende tansiyonlarım yüksek geliyor benim 150/160 larda öncelikle doktorunuzu idrarda protein atılımına bakması gerekiyor preeklemsi tanısını koyması açısından ve alfamed 3*1 başlanıyor tabi bazı doktorlar bu süreçte bebeğin ciğerlerinin surfaktan adlı maddeyi üretmesi için yani doğunca küvözde kalmaması açısından celestone başlıyorlar ikişer doz iki gün üst üste 12 ya da 24saat arayla doktorun hangisini önerdiyse vurduruyosun tabi bunlar benim yaşadıklarım ve preeklemsi için önerilen tedavi uygulaması ama her doktorun yoğurt yiyişi farklıdır tabi 🙁bu süreçte senin dikkat etmen gereken hergün tansiyonlarının takibini sıkı yapman dinlenmen ve stresten uzak kalman 🙆🏻♀️Yanında biri mutlaka olsun ani tansiyon yükselilşeri yaşanabiliyor 😏ayrıca bebeğinizin kilosu içinde her gün muz,ceviz süt ve kaşar peyniri vazgeçilmezlerden 👍🏻Ayrıca maden suyu kesinlikle tüketmiyorsunuz çünkü içerisinde sodyum mevcut o da vücutta su tutar bu da tansiyonuzun yükselmesine neden olur 😑biraz uzun oldu sanırım umarım faydalı olmuşumdur😊Allah sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Asilinannesi betard ya çok teşekkür ederim çok şey öğrenmiş oldum hepsini dikkate alacağım allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏻❤️