1melekannesi3858 3Tospikannesi hahhah hayırlısı bakalım.rabbim herseyin en güzelini biliyo bizlik durum.yok sağlıkla gelsinler de ne zman gelmek isterlerse
1melekannesi3858 3Tospikannesi o sırt ağrısı bende de var afedersin vajina agrisi vardı bitti gitti sanki
3Tospikannesi 1melekannesi3858 vajina ağrısı gece çok oluyor sağa sola dönerken özellikle kum torbası koymuşlar sanki
1melekannesi3858 3Tospikannesi bende yok fazla canım.benim ağrılarda yok fazla onun için şüpheliyim.ne zman gelirse
3Tospikannesi 1melekannesi3858 kötü bişey olmasında canım belki minik aşağı doğru iniyor ondan da şeffaf akıntı geliyor olabilir
mother2 -Canser- ben nadide osmaniyede yaşıyorum 25 yaşındayım ve ikinci çocuğuma hamileyim hamileliğin çok zor geciyor serklajliyim senin adın ne😁☺️
Ada_2023_mom Sedaaa2 kilosu nasıl bebeğinizin, bizimki çok önden gidiyor korkuyorum sezeryan olacak diye :(
Sedaaa2 Ada_2023_mom bizde 2 hafta önceyiz boy kilo olarak ama benim zaten sezeryan olacağı için sıkıntı yok
-Canser- mother2 bende Canser memnun oldum kocaelideyim ilk hamileliğim benim 24 yaşındayım ve oğlum olacak teyzesi 😍
Yagmurun_28 Tuba0202 amin rabbim hepimizin bebeğine sağlık sürat versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏
Beyz19 1melek-annesi bende çok seviyorum baharatlı yemeyi abur cubur bende yemiyorum çikolata yiyorum arada dayanamıyorum ona
Asiyefdnn elmas8 sabah uyandığımda normalim ama kahvaltı yaptıktan sonra inanılmaz şişkinlik hazımsızlık oluyor birden karnım iyice büyüyor , bir de tetanoz aşısı oldun mu ben Salı günü olacağım
elmas8 Asiyefdnn kaçıncı haftada oluyordu tam. Sağlık ocağı biz sizi ararız dediler ama aramadılar da