Asiyefdnn elmas8 sabah uyandığımda normalim ama kahvaltı yaptıktan sonra inanılmaz şişkinlik hazımsızlık oluyor birden karnım iyice büyüyor , bir de tetanoz aşısı oldun mu ben Salı günü olacağım
Yagmurun_28 Tuba0202 Kötü şeyler getirme aklına şu an hamile olduğumuz için çok hassasız ve herşeyi düşünüyoruz doğal olarak :) ama iyi düşünelim iyi olsun benimde 10 yaşında oğlum :) şimdi bakalım cinsiyetini bilmiyorum ben bile doğuma giderken aklım oğlumda olacak biliyorum 😊
Tuba0202 Yagmurun_28 hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız inş Rabbim gönlünüzdekini verir inş Rabbim oğlunuzda size bağışlasın benim ilki kız ikincide kız
Yagmurun_28 Tuba0202 amin rabbim hepimizin bebeğine sağlık sürat versin hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏
1melek-annesi Beyz19 benim mide yanması yok ama sabahlari kusma var mide yanması baharat tuketiginiz için olabilir benim mide yanması vardı baharati yemeklerin icind kullanmıyorum artık ve abur cubur yemiyorum ve böylece mide yanmam geçti
Beyz19 1melek-annesi bende çok seviyorum baharatlı yemeyi abur cubur bende yemiyorum çikolata yiyorum arada dayanamıyorum ona
1melekannesi3858 3Tospikannesi Amin canım.benim.insallah en fazla suyu azaldiysa da doğum derler o başka bisey yok şükür bebisin hareketler iyi 🤣🤣🤣
1melekannesi3858 3Tospikannesi valla bende hiç bisey etki etmiyo sancıya bide yarin nst de sancı çıkıyormuş sanmıyorum.da ben iyiyim çünkü
3Tospikannesi 1melekannesi3858 içten sancı var belki sen hissetmiyor olabilirsin 😁 hadi inşallah kontrol diye gidip yatışın yapılır doğum için birimiz doğuralım artık da yüzümüz gülsün 🥰😂
1melekannesi3858 3Tospikannesi valla bugün jendi kendime diyorum kontrole gidiyorum bide yatısim yapılıyormuş diye hayırlısı olsun inşallah tek sağlıklı olsunlarda bekleriz ya şaka maka ben doğurmak istiyorum demekle olan bisey de değil Allah ne zman geleceğini yazdı onun belli günü belli saati var hayırlısı ile gelsinler minikler 🥰🤩
3Tospikannesi Ulvana bende çok sancılanıyorum geceleri özellikle sırt ağrım oluyor sağa sola dönmek zulüm oldu
3Tospikannesi 1melekannesi3858 bende hergün inşallah bugün doğuma giderim diyorum sonra her akşam bugün de doğurmadım diyorum 😁
1melekannesi3858 3Tospikannesi o sırt ağrısı bende de var afedersin vajina agrisi vardı bitti gitti sanki
1melekannesi3858 3Tospikannesi hahhah hayırlısı bakalım.rabbim herseyin en güzelini biliyo bizlik durum.yok sağlıkla gelsinler de ne zman gelmek isterlerse