Meleksima Gencoglugizem ay bilmiyorum nasıl sabır ediyorsunuz ben edemem belki bir bebek kayıp ettiğim için ama bilmiyorum 😔
Meleksima Tubisss3 bende 31 haftaya girdim bugün ama bebek diyor karın çevresi 34 haftalık diyir dedim ne zaman alırsınız sezeryana 38 haftalık olunca diyor 38 haftada çocuk 42 haftalık olacak şuan iki gün önce 2 kilonun üstünde idi ay bilmiyorum bende bu doktorlari
Kubrakcali Tubisss3 konu başlığı ağustosta açılmış arkadşm bende ilk başta şaşırdım ama tarihe bakınca anladım:)) bende 29+4 ün şubat sonu mart başı inşallah
Gencoglugizem Meleksima Meleksima ilk bebeğim benimde düşüktü ama hareket ettiği için ve bende de bi sıkıntı yaratmadığı için gerek duymadım eşimde çok kızıyor ama öyle ehvamlı biri değilim soğuk kanlıyım
Meleksima Gencoglugizem maşallah 🥰 Allah buna uzun nutku ömürler versin inş 🥰 Rabbim diğerini de zaten cennetine aldı 🥰
Gencoglugizem Meleksima amin cemi cümlemizin evladına inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ❣️🙏🏼
Kubrakcali Bebiikommm bende 29+4 oldum hareketleri güm güm ve çok uzun süre uyanık kalıyor artık korkutuyor da beni karnım böyle toplanıyor yamuluyor endişeleniyorum. Sizde de oluyor mu
Meleksima Kubrakcali ben 26 dan beri oule ana 31 girdim sabah hiç ses etmedi bu sefer etsin diye can attım boşver hareket iyidir sonra ararsin 😊
Bebiikommm Kubrakcali korkma ben hareketli olmasından daha memnunum hareketsiz olunca merak ediyorum endişeleniyorum 😂
Meleksima Ben şükürler olsun 31 giriş yaptım ama bebek. 4 hafta kadar önde diyorlar şeker yüzünden o zmn dogumu neye göre hesap edecekler çok merak ediyorum
Meleksima Bebiikommm aynen bende oyleyim birgün etmedi hanımefendi yarını zor bekledim. Doktora gitmemek için ama dinlenmis heralde 😃😃
duygu26 Kızlar yarın tam 32 haftalık oluyorum bebeğinizin kilosu kaçtı inşallah kilo almıştır minnak kızım gelişim geriliği var ilk kızımda da yaşadım açık sezeryana alınmıştım her gittiğimde yatis vericek sabahına alıyoruz dicek diye çok korkuyorum
Meleksima duygu26 herşey olacağına varır yapacak birşey yok benimki de tam tersi ileride haftasina göre bende ileride diye korkuyorum aban da 3 gün yatis verdi yeni çıktım 😔 herkesin derdi ayrı be canım hepimize Allah şifa versin zor imtihanlarimiz😔😔😊😊
Bebiikommm Meleksima çoğu gitti azı kaldı rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🙏🥰
Meleksima 31 arti 1 ı’m şükür bugün bez aldık baby me diye ama hiç bilmediği bir bez normalde sleepy kullaniyoriz ama yok tü sırf bez için gittigimiz AVM de bilmiyorum bilen varmı bu bezi