Gencoglugizem Kızlar bişey soracağım çok açık pembe akıntım var az önce farkettim 32. Haftada bu normal mi doktorumu hemen aramak istemedim ama ağrım vs yok
Gamzezeynep1 Gencoglugizem korkutmak istemem ama pembe akıntı kan olmasın bence bı arayın doktorunuzu
Gamzezeynep1 Gencoglugizem çünkü normal akıntı beyaz olarak oluyor eğer ki enfeksiyon varsa sarı veya yeşil diye biliyorum
Gamzezeynep1 Gencoglugizem enfeksiyon olabilir yine bı bence doktora sorun çünkü o da sıkıntı gebelikte
Gencoglugizem Olur sorayım ben zaten randevum da vardı muayenede net belli olur inşallah bişey yoktur da
Bebiikommm Tinii_minii_mom bende 31+3 üm sizinle aynı durumu yaşıyorum hareketler bi şiddetlendi 😂 sanki içeriden annesini cimdik atıyor ısırıyor gibi acıtıyor kerata
Kubrakcali Bebiikommm bende 29+4 oldum hareketleri güm güm ve çok uzun süre uyanık kalıyor artık korkutuyor da beni karnım böyle toplanıyor yamuluyor endişeleniyorum. Sizde de oluyor mu
Gencoglugizem Meleksima yok bir kere oldu bir daha da olmadı sormadım randevu zamanında sorarım bebiş hareket ediyo Allah’a şükür bende de sorun yok bir daha olmadığı için takılmadım
Bebiikommm Meleksima arada bende de oluyor belli belirsiz endişe ediyorum o zaman da şiddetli hareketlerinin gözünü seveyim diyorum 😂