Feri123 Meleksima 31+3 ten selam benim midem yanmıyor ya bu çocuk kel mi olucak acaba 😂sadece arada sancı giriyor alt karım bölge ve kasıklarımda hafif adet ağrısı oluyor normal mi
Meleksima Feri123 selam 👋 benimde 20 haftalarda cok yanıyor idi sonra geçti şükür doktor verdiği bir hap iyi geldi ☺ saçlı sacsiz bilmiyorum bakalim
63-0-4-ma Merhabalar bizim de tam 50 gün kaldı çok şükür🙏😍oturup kalkarken ağrı oluyor onun dışında birazcık mide yanması ve kramplar var🥲hepimizin az kalmiş sağlıkla alalım kucağımıza insallah🙏
051020antalya Meleksima 30+4 olduk bizde ama sanırım içerde duramayacak miniğim.. 2-3 haftaya alacaklar. Preeklampsi oldum, bebek 15 gün geriden geliyor.. kgsu 1057 gr götürebildiğimiz kadar götürücez haftayı ama tahmini 3 hafta verdiler
Meleksima 051020antalya Rabbim kolaylık versin güç kuvvet versin size inş 😊 çok sakın ve güzel şekilde yazmissiniz inş hep böyle devam edersiniz saglikla gelsin inş☺
Sareeee Meleksima selam 33 haftamdayim mide yanmasiyla cebellesiyorum uykular haram olmus durumda sizler ne durumdasinuz
Blackatlas Meleksima selam canımmm 28+3 son 81 🥲🥲 zaman geçsin bi an önce istiyorum bir yandan korkuyorum
Meleksima Blackatlas hayırlısı ile kendi zamanında gelsin inş😊 bende hem heyecan hem korku bazen doğurduktan sonra ben olecekmisim gibi hissediyorum neden se böyle saçma bir düşüncem var bilmiyorum
Meleksima ElifKarata bende de çok vardı doktor pucket mi neydi bir ilaç verdi geçti artık yanmıyor yaa
Meleksima Beyzab95 aynı dert bende de var hatta insulin kullanıyorum aynı benimde 71 gün gözüküyor ama 12 geçti 70 oldu😁😁
ND2361 Meleksima son 72 uygulamaya göre ve bebeğimin cinsiyetini öğrenemedik daha gecen ay kız denildi dün kontrolde erkek denildi ne yapcam bende bilmiyorum 🤭
Meleksima A12_S07 akşamları benimde başım. Çok ağrıyor birde havalardan grip olacak gibiyim sabahları balgam vs öğleden sonra daha iyi akşama baş ağrısı şeklinde 1 haftadır kısır bir dongudeyim
A12_S07 Meleksima Ne olacak bu annelerin halı saglikla evlatlarımızı kucağımıza alsaydık gcer hepsi inşallah
Arzuanne Meleksima hiç dikkat etmedim çocuk falan kaldırıyordum o gün kramp girdi rahim kısalması olmuş bebek de doğum pozisyonunda baskı yapıyor yat hep dedi 2 hafta sonra gitcem
Babyy21 Meleksima korku , endişe , heyecan karışık 🙄 Zor oturup kalkmak , zor hareket etmek, bel sırt çatı ağrısı gibi gibi 😄
Meleksima Babyy21 hepiniz inan öyleyiz hamileigi zor olunca doğum kolay olurmuş öyle diyorlar o şekilde avutuyoruz kendimizi bakalım 😁😁😁☺☺☺
Meleksima tugcesakzci yapacak birsey yok katlanacagiz artık canım Rabbim şifa versin inş magnezyum Kullauuor musun biraz rahatlatir agrini bana çok iyi geldi☺
tugcesakzci Meleksima kullanıyorum canım da hafta büyüdü ya artık pek işe yaramıyor. Bel ağrılarıma falan yoga ve pilates iyi gelmeye başladı
NewbieMommy Meleksima 30. Haftadan selamlar bugün gebelik şekeri için endokrin + diyetisyen görüşmem vardı ölçüm yapip 1 haftalık diyetle değerleri takip edeceğiz :/ sen nasılsın canim
Meleksima NewbieMommy gebelik şekeri bende de var ta en baştan hatta insulin kullanıyorum canım şükür bende 29 haftadayım bakalım hayırlısı ile kucaklayalim bebisleri inş😊
Meleksima Gamzezeynep1 ben internetten hem hastane için hem de baldirin gece ağrıyor diye sıcak su torbası aldım elektrikli bakalım iyi gelecek mi gelirse size de söylerim sizde alırsınız 😊
Gamzezeynep1 Meleksima doktora sordum da normal dedi ama yani mecbur çekeceksiniz o kadar da olsun dedi 😊 siz nasilsiniz nasıl gidiyor