LamiyaCetinkaya Meleksima 30+0 ile 30lu haftalara giriş yapmış bulunmaktayım, ilki 39+6′da doğduğu için erken gelme ihtimali de yok boynu bükük katlanıyorum bütün şikayetlerime 😂
LamiyaCetinkaya dlb97 Ben de kontrol ettim sanırım kilo alınca yağlanma olmuş bende sjsjs sizinki de öyle birşey olabilir
A12_S07 Meleksima Napalim gün sayıyoruz 68 günümüz kaldı bebisko baş aşağı dönmüş yorgunluk var hayırlı doğumlar olsun inşallah bütün bekleyen annislere
Meleksima A12_S07 akşamları benimde başım. Çok ağrıyor birde havalardan grip olacak gibiyim sabahları balgam vs öğleden sonra daha iyi akşama baş ağrısı şeklinde 1 haftadır kısır bir dongudeyim
Arzuanne Ağrılar sancılar vajinada batma kaburga ağrısı erken doğum riski ve hareketli bebekle 31. Hafta
Meleksima tugcesakzci yapacak birsey yok katlanacagiz artık canım Rabbim şifa versin inş magnezyum Kullauuor musun biraz rahatlatir agrini bana çok iyi geldi☺
Meleksima Gamzezeynep1 ben internetten hem hastane için hem de baldirin gece ağrıyor diye sıcak su torbası aldım elektrikli bakalım iyi gelecek mi gelirse size de söylerim sizde alırsınız 😊
BetulMom Selamlar 31 . Haftadayız bulantılar gitt şükür.haftya izne ayrılıyorum inşallah.doktor oksapar kullandığım için sonuna kadar normali denicez sezeryan en son çare dedi
Meleksima BetulMom selam hayırlısı ile tam zamanında gelsin bebisin inş 😊 sevindim biraz dinlenmis olursun inş dogumda kolay gecer
B_eyaz Meleksima selamlar 30+2 yiz yarın kontrolümüz var bel ve bacak ağrısı dışında iyiyiz cnm şükür sende nasıl durum
Meleksima B_eyaz selamlar agrilar genelde magnezyum dan kaynaklanıyor kullanniyorsan dene ben bir günde rahatladim çok iyi geldi bebek herseyiminiz silip süpürüyor yaranazkae iyi gelir dene bence
umaydurununannesi Meleksima 30 haftalık olduk 9 dk once 😬 en az 6 haftam kaldıgını dusununce bı tırstım ole kendıme bakıyorum suan 😂 aksamları vajınamjn ordakı kemıkler agrıyo bel agrısı gece mıde yanması
Meleksima umaydurununannesi 6 hafta derken sezeryan olacaksınız 36 haftada mi alınacak genelde yine 37 38 bekliyorlarda sağlıklı şekilde zamanında gelsin inş😊😊
Aysezeyno Meleksima selamlar 30 olduk az önce son 70 sezaryen olacagı için 60 diyorum ben ☺️ Egilip kalkmak çok zorluyor artık aşagıya baskı çok oluyo karın etlerim agrıyo cildim cok hassaslaştı ilk kızımdan daha sivri karnım ve büyük hayırlısıyla vaktinde saatinde doğsaydı zorlanıyor insan
Hshfhfnn Meleksima mide ekşimesi yanması uyuyamak karın sertleşmesi ile yola devam 30+6 olduk sende durumlar nasıl
Sezenoner Meleksima bizde 30 olduk kaldi 70 gun. Ara ara mide yanmalarim oluyor. İse devam ediyorum iki haftam kaldi 32 de izine ayrilacagim. Hareketleri bayagi arttii.. gece tuvalete cikma artti.. kasik batma ve agrilarim var
Deryalina- Meleksima 30 haftadayim iyi gitmiyoruz gibi servikal kısalma varmış erken doğum riski dedi 😔😔
Meleksima Deryalina- Akkah korusun inş ama 30 hafta çok erken değil korkma bence birsey de olmaz gönlünü ferah tut inş sağlıklı şekilde zamanında gelsin bebisimiz🥰
HatunKisi Mide yanması bu aralar çokça yaşıyorum. 31.haftadayım önümüzdeki hafta izne ayrılcam biraz daha dinlenir doğum hazırlıklarımı da yaparım diyorum ama bir yerlerde uyuyup kalmazsam :)
Semus06 Meleksima 30. haftadan selamlar 🙋🏻♀️ bolca mide ve bogaz yanmasi belmsirt agrisi bolca bebislerin hareketleri gece gunduz masallahlari var biri dursa biri durmuyor 😊 agirlastigimi hissediyorum artik ozellile gece nefes almak cok zorlasti
Meleksima Semus06 Rabbin şifa versin inş ikiz galiba öyle anladım evde kombi açık ben kalı baca açık bende nefes almakta zorlaniyirum otana dön bu yana derken 3 den önce uyuyamıyorum