Meleksima anonimgelin aynı herkes mide yanmalarim başladı benim ve kramplar gece zaten bir öte bir beri donmekren uyuyamıyorum ki 20 dinden sonra randevum var bakalım 😍
Meleksima A12_S07 Rabbim hepimize kolaylık versin her dönem değişiklik gösteriyor işte dogumumuz kolay olur inş😊
Meleksima 1992-nalan bende 25 artı 3 gösteriyor bakalım randevum 20 sinden sonra bakalım o zmn 26 haftalık olur ne kadar büyümüş gorcez
bukizanne Meleksima magnezyumun hangisi en etkiliyse onu yazmasını söyleyin yoksa işe yaramıyor maalesef günde bir tane falan sade soda tüketerekte destekleyebilirsiniz
Tinii_minii_mom Meleksima evet doktor bana magmezyum yazdı canım 5. Aydan itibaren iç dedi ama ben içmedim açıkcası hala bekliyor bazen karnım ya da kasıklarım çok ağrıdığında içiyorum k kadar
Kubra_212 A12_S07 benimde aynı şekilde kaburga ve bel ağrısı magnezyum kullanıyorum geçmiyor ve doktor eşi aşşağıda dedi eşi aşşağıda olan varmı
A12_S07 Kubra_212 magnezyum bana iyi geliyor şükür eşi aşağıda denmedi bana hiç bir bilgim yok maalesef 😐
peksimetya Kubra_212 benim başlarsa öyleydi ama çok şükür eş arka duvara çıktı kendiliğinden. Çkk yorulmamanız gerekiyor biraz dikkatli olmalısınız. 😊
Meleksima 1992-nalan benim değişiyor ve doktor seni 37 haftada alırız dedi o yuzden şubat ortası gibi galiba
MiaBaslck Kızlar ben kıyafetlerimizi yıkayıp ütülemeye başladım git gide ödemler oluşmaya başladı son anlarda yatıp dinlenmek istiyorum kafam rahat olsun😀
Meleksima MiaBaslck valla işin gücün bakacağın kimse yoksa dınlen 2 çocuk kaynana ister istemez insan dinlenemiyor
2baby1mom__ Selamlarr bizde 25 in içindeyiz, bu kadar benle aynı herkesi bulmuşken sorayım bari kızlarr bebisleriniz bu haftada hareketi nasıl baya baya hissediyormusunuzz
peksimetya 2baby1mom__ ben de bugğn 25+0 a giriş yaptım. Benim bebikto çoktandır hareketli 17.haftadan berş hissediyodum zaten 2.gebeliğim. hele bu hafta karate şov resmen iyice güçlendi pats küte girişiyo 😅😁
MiaBaslck 2baby1mom__ Ben 2 gün çok hareket 2 gün sakinlik hissediyorum 26+3 olduk hala öyle doktor normal diyor benim ki özellikle gece çok hareketli uykumdan uyanıyorum 😂
Meleksima 2baby1mom__ ben 20 den beri hissediyorum öyle vuruyor ki bazen bir rahat dur diyesim geliyor