Meleksima Nur_Alp seeryanlar da da fıtık ve bel agrısı kalıyor ben 3 dede belden asagı oldum agrı kalıyor zaten aıledede fıtık var bakalım bilmiyorum çoğu kısıde kalıyor bende kaldı malesef
Meleksima melteW hayırlısı burdakı çoğu kısının öyle bakalım ilk kım doğum yapacak kımın haberini alachız☺
Merv2111 Meleksima 26+3 hamileyim 18 Şubat bakalım normal doğum şuanlık ama inşallah 30 haftalardan sonra da aynı şekilde devam eder 🤲
Meleksima Merv2111 inş hayırlısı ile gelsın yavrum Dogurynca yaz buraya bekliyoruz 😍😍😍 yanı doğurmadı da yaz arada konusalım
A12_S07 Kaburga agrisi çeken anneler varmı 26 haftalık hamilelik de gerçekten şuan uykumdan uyandırdı çok kötü bir ağrı 😐
Kubra_212 A12_S07 benimde aynı şekilde kaburga ve bel ağrısı magnezyum kullanıyorum geçmiyor ve doktor eşi aşşağıda dedi eşi aşşağıda olan varmı
Merv2111 Meleksima daha doğurmadımm 26+3 iken yazmıştım 36 olacağım bu gece ile birlikte son zamanlarım herhalde salı bakalım kontrolümüz var 😂
anonimgelin Bende Şubat ne durumdasınız kızlar ağrılarım çoğaldı gece rahat uyuyamıyorum göbek te çıktı bebeğimde var
Meleksima anonimgelin aynı herkes mide yanmalarim başladı benim ve kramplar gece zaten bir öte bir beri donmekren uyuyamıyorum ki 20 dinden sonra randevum var bakalım 😍
A12_S07 Meleksima 26 ya girdiğim gün oldu gerçekten çok kötü şuan yok ara ara giriyor nefesimi kesiyor gerçekten
Meleksima A12_S07 Rabbim hepimize kolaylık versin her dönem değişiklik gösteriyor işte dogumumuz kolay olur inş😊
Meleksima 1992-nalan bende 25 artı 3 gösteriyor bakalım randevum 20 sinden sonra bakalım o zmn 26 haftalık olur ne kadar büyümüş gorcez
bukizanne İyi akşamlar kızlar 🫶🏻 Biz bugün 27 haftalık olduk 3. trimestera giriş yaptık 🥲 bazı geceler uyurken kendimi gerinir halde buluyorum sonrasında hemen uyanıyorum bu durumu yaşayanız var mı ? Sizlerin nasıl gidiyor hamileliği 🤰🏻
Tinii_minii_mom bukizanne nerdeyse her günnn. Gece gerinme geliyor birden bacağıma kramp falan giriyor
bukizanne Tinii_minii_mom çok rahatsız edici bir durum ya yarın kontrolüm var doktora söyleyeceğim . Kramplardan bahsetmiyorum bile sadece sağ bacağımın arka tarafına kramp giriyor sonrasında 3-4 gün bacağımı kullanamıyorum düzenli bir şekilde maden suyu ve magnezyum kullandığım halde