Meleksima TheMother sende hemen kucaklayacalsın yavrunun nasıpse inş hayırlısı ile gelsın😍 çok suprızlı bır çocuk olacak annaesı sımdıden bellı😍
TheMother Meleksima orası kesin :) temennim sağlıkla gelsin ve abi kardeş güzel anlaşsınlar ve ve ve sağlıkla doğurup ayağa kalkalım:) 2.sezeryan korkusu git başımdan
Meleksima Harmony2q dıkkat et biraz annesı 🥰🥰🥰 3 ay kusma olmadı mı sende rahat mı gecıyor bıraz masallah hayırlı dogumların olsun inş🥰
Harmony2q Meleksima Ne kusma ne mide bulantısı yaşadım bu zamana kadar sanki hiç hamile değilmişim gibi ilk 3 ay biraz baş dönmesi dışında hiç sorunum olmadı.Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bir avazda doğururuz 🌸
Meleksima Pinark92 şuan bu haftaya şükür güzel basladım bel agrısı vardı geçti valla 17 haftayıö şuan 22 de randevum var rısklı gebelik benımkı 4. Sezeryan arastırma hastanesınde yapacagım doğumu bakalım hayırlııs olsın
Meleksima Harmony2q ay canım hep böyle devam eder inş😍😍😍 doğumunda kolay olur inş hayırlısı olsun inşallah
melinda- Kız ismi önerisi olan var mı, çok zor isim bulmak karar vermek 😊 lina, mira, mila, vera çok beğeniyordum ama herkes koymaya başladı o kadar çok var ki artık istemiyorum. Eva kulağa hoş geliyor ama ailede kime söylediysem ağız burun kıvırdı 😀
TheMother melinda- ay hakkaten çok zor ya biz de wşimle isim arayışındayız Dora güzel geldi bana öztürkçe bir isim ama çizgi filmi falan var dalga konusu olur diye kararsızım. Bekarken afife ismini duyup çok sevmiştim eşime beğendiremedim. Azra ve vera benim de hoşuma gidiyor
Meleksima melinda- Eva ne demek ismın soyleyısınden çok anlamı önemli bence ben kızımın ısmını kımsede olmadıgını düşünerek simanur zeynep koydım 10 sendır de kımsede simanur ısmı duymadım 😊😊
Meleksima melinda- Eva ne demek ismın soyleyısınden çok anlamı önemli bence ben kızımın ısmını kımsede olmadıgını düşünerek simanur zeynep koydım 10 sendır de kımsede simanur ısmı duymadım 😊😊
Meleksima TheMother ay ne korkusu kız ben 4 olacagım bırak ben korkayım doktor rahmın bıle alınabılır dedı neler neler ıkoncı oldıgına göre ssdv yı deneyenılırsın aslında
melinda- TheMother dora duymamıştım güzel isimmiş😊 arya da güzel ve zarif geliyor ama eşim asla istemiyor