Beyzab95 MiaBaslck benimde çikolata kistim var birde leep ameliyatı oldum hpv kaynaklı 1 yıl önce çok zorluklar yaşadım hamile kaldım ama çok şükür o yüzden hep diken üstündeyim en ufacık şey beni tedirgin ediyor ☹️☹️☹️
dlb97 Merhaba bizde 15+4 deyiz sezeryan düşündüğüm için şubat sonunda doğacak kızım nasipse. İlk gebeliğim biraz zorlanıyorum. Hemen yoruluyorum,belim ağrıyor ve özellikle kalçama kramplar giriyor. Sizde durumlar nasıl?
Meleksima dlb97 hoş geldin benim 4 hatta 1 kürtaj var 5 hamılelıgım ama erkeklerde nasıl hamıle oldum anlamadım bu da kız bilmiyorum kız çok yoruyor sankı yada çok kılom var onunda etkısı var bende sen gıbıyım yürüyünce oturmak otıruncs kalkmak istiyorum vs 😁😁😍😍
melinda- dlb97 kızlar anneyi yoruyor bence.Kızım olacak ben de aynı böyleyim zorlanıyorum.İlk hamileliğim hiç böyle geçmemişti, oğlumda son trimestrda yavaş yavaş zorlanmaya başlamıştım
Meleksima denizgurbuz sağlık lı sekılde gelsinler o kadar çok degısık hastalıklar car kı bılmedıgımız p yüzden bundan korkuyorum artık bende
dlb97 Meleksima masallah Allah bagislasin. Ben de 74 kgyum benimde kilom var valla ben de yorucu bir kizmisim annem bana hamileyken benim kiz da bana cekti herhalde
TheMother Meleksima ben kendimi mart hatta nisan annesi sanarken şubat annesi olmam şokunu atlatmaya çalışıyorum. 15 aylık bebeğim var haliyle adetlerim düzensizdi ve temmuzda bi ilişkimden şüphelenip test yaptkm pozitif çıktk ama doktora geçen hafta gidebildim 10 11 haftalık hamile olduğumu düşünürken 18 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😅 sanırım oğluma bir kız kardeş geliyor.
Meleksima TheMother sende hemen kucaklayacalsın yavrunun nasıpse inş hayırlısı ile gelsın😍 çok suprızlı bır çocuk olacak annaesı sımdıden bellı😍
MiaBaslck Kızlar e bebek indirimlerine bakın dün 6. Ayda giydirebileceğim yazlık kıyafetleri 39.99 tl aldım.Bu indirimleri bir daha zor buluruz😂😂😂
Harmony2q denizgurbuz Bende de aynısı oluyor.45 kilo ile hamile kaldım daha 5 ay olmadan 56 kilo olmuşum galiba biraz fazla yiyorum 👀19 haftalık
Meleksima Harmony2q dıkkat et biraz annesı 🥰🥰🥰 3 ay kusma olmadı mı sende rahat mı gecıyor bıraz masallah hayırlı dogumların olsun inş🥰
denizgurbuz Harmony2q bende biraz kilolu hamile kaldım. Kilolu kalanlar çok almıyormuş zayıflar daha çok alırmış. Doktorların söylediğine göre yani. Onla alakalı olabilir. O histe normal heralde ya karnımız büyüyor sonuçta
Gul2769__ Meleksima ayy bakalım 😍sağlıkla gelsinnnn miniskolar bende merak ediyorum hastaneye gittin mi canım ne dedi doktoe
dlb97 melinda- olabilir kiz annelerinin genel de soyledigi sey bu ya yorucu oluyo diye. Saglikla gelsin artik yapicak bir sey yok. Cok kiz istemistim basa gelince cekiliyo 😂