xhbgns Tubii00 Kanal için bir şey demedi ama pozisyon olarak 33. haftada döndüğünü söylemişti şu an 34 haftalığız 💕
Meleksima Şükürler olsun 34 artı 3 oldum bugün sancım gibi geldi duramadım ama nts de birşey çıkmadı yanda, kadın da tam tersi birşeyim yok benim diyor ında, ağrı çıkıyordu bu nasıl iş bilen yazsın lutfen
xhbgns Meleksima Bebekler doktoru hissettiklerinde düzeliyorlar ya valla bak, biz de 34 haftalığız benim de pazar günü hareketsizdi çikolata yiyip yattığımda bile zoraki dürtüklediğimizde hareket ediyodu ultrasonda görsen bi hareketlilik başladı tedbir amaçlı ilk nstmizi çekildik nst’de kendini ordan oraya vuruyordu 😂 dertleri bizimle ya bebelerin 😂😂 O yüzden korkmayın eğer nst’de sorun çıkmadıysa büyük ihtimal yorgunluktan olmuştur 🌸
Firstmummy Coolmama_ bende doktora randevu bulamadim yarina etlik sehire aldim kontrole gideyim dedim sizin doktorun adı neydi acaba
Coolmama_ Firstmummy ben rısklı gebelıkte takıplıyım . Her defasında baska doktor denk gelıo hıc aynısına muayene olamıorsun
Meleksima Kızlar benimde sevdiğim saydığım kaynanam vefat etti dayanamadı torununu da göremedi eşim de memlekete gitti cenaze için ins ben gelene kadar doğurmam korkuyorum kaynanama da birer fatiha yollarsanız sevinirim gülsüm adı 😇
_momandad Kızlar 34+2 haftalık hamileyim.Sizde de bu aralar aşırı uyku modu var mı.Sürekli halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi.Sürekli uyuyorum.Kan değerlerim normal çıkıyor.Doktora soruyorum o da normaldir diyor ama ilk aylarda olmayan uyku bu son ayda olmaya başladı.
Meleksima _momandad evet benim de 33 sonlarında başladı uyudukça uyuyasım geliyor çıkamıyorum yataktan ama işler yemek vs yapmadan olmuyor