Tubii00 Kızlar bebişleriniz doğum kanalına girmiş mi doktorunuz bişey söyledi mi ben aşağada çok baskı hissediyorum bugün
xhbgns Tubii00 Kanal için bir şey demedi ama pozisyon olarak 33. haftada döndüğünü söylemişti şu an 34 haftalığız 💕
Eminefidan Kızlar 34+6 yım bu güne kadar hiç magnezyum kullanmadım bı sıkıntı da yaşamadım. İlla kullanılması gereken bir ilaç mı.
Meleksima Eminefidan benim agrım oluyor 28 sen beri kullanıyorum mesela, yediklerim vs, yeterli geliyor ise eksiklik hissetmezsin ben yatınca bacaklarım ağrıyor içmeyince mesela ağrı çekeceğime içiyorum 2 gün 3 gün agrım olmuyor düzenli içince geçiyor
xhbgns Eminefidan Kemik/eklem ağrıların çok yoksa ve kan değerinde magnezyumun düşük değilse kullanmayabilirsiniz ben de düzenli kullanmıyorum sadece çok ağrım olduğu zamanlarda hafifletmesi için kullanıyorum ama yine de doktorunuza da danışıp öyle karar verin lütfen 🌸
Eminefidan A12_S07 teşekkür ederim çok şükür ellerim dışında pek bı ağrım olmuyor. Ödemden oluyormuş ellerdeki ağrı.son iki gündür bacaklarım biraz ağrıyor dayanilmicak bı ağrı gibi değil yani.
A12_S07 Eminefidan ben 12. Haftadan beri kullaniyorum 35 olcam ellerim kullanmama rağmen benimde ağrıyor onlarada sabır edicez artık