Yesimakkoc QBuse1123 aman herkes ekşi aşermiş 😂 bende yeni yrni oluşan üzümler ekşi olur ya onu kaşıkla hafif ezip üzerinede bol tuz döküp yemiştim 😂😂
QBuse1123 Yesimakkoc ohh mis koruk deriz biz ona oda güzel olur aşerdim amma bulamadık ne fayda en son sipariş verdik 😅
Yesimakkoc B5- şuan bu postaki hemen hemen hepsi turşu ve ekşi şeyler aşermiş yanlız değilsin bizdensin cinsiyetiniz belimi 😂
Yesimakkoc B5- erkek bebeklerde hamilelik daha rahat geçiyormuş sizce doğruluk payı varmı sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor
B5- Yesimakkoc Yok canım kim dediyse yalan yalan yalan 😅 Mide bulantısı halsizlik iştahsızlık ödem sürekli mide ağrısı tuvalete sık çıkma evimin önünde market var aşağı inince tuvaletim geliyor halbuki yapıp çıkıyorum 😅
Nazli2_ Hbelif Ben de bugün son adet tarihinden hesapladığında 5 haftalık gösteriyorum keseyi gördünüz mü veya doktora gittiniz mi acaba
Evrimkrttkn Yesimakkoc ilk önce böğürtlen aşerdim sonrada uykumdan uyanır uyanmaz eşime söylediğim şey armut oldu 😂 ben meyveden gidiyorum kızlar
Yesimakkoc Evrimkrttkn neyseki kaynanamın bahçesinde böğürtlen var oda baya ekşi ekşi ondanda yedim baya 😂
eylulmihrasmom Yesimakkoc hiç alakası yok tabiki 😅 dediğim gibi normalde de yatkın sevmediğim ve midem çok bulandığı için hep salatalık erik yeşil elma yerdim